- 16 Ağustos 2010
- 293.102
- 603.049
- 43
Bende şansa akşam evde değilim.Çocuklarla sinemaya gideceğiz.Artık ne zaman haber gelirse başlarızGece sahur var zatenSık sık takip edin ve gördüğünüze haber verinBende onu soracaktım
Etiketsiz açarım konuyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şansa akşam evde değilim.Çocuklarla sinemaya gideceğiz.Artık ne zaman haber gelirse başlarızGece sahur var zatenSık sık takip edin ve gördüğünüze haber verinBende onu soracaktım
Serotonin hormonu var bittee nasıl yenmez şimdiBende bitter çiçeem çok severim
Tabi tabiiiiAma çikolatayla nasıl ana yemek çorba yapıcaz
Katılacak mısın pekiiAyy sevmeyen var beybi inanamiyorum
Tamam nevoş haber veririzBende şansa akşam evde değilim.Çocuklarla sinemaya gideceğiz.Artık ne zaman haber gelirse başlarızGece sahur var zatenSık sık takip edin ve gördüğünüze haber verin
Etiketsiz açarım konuyu
Keyifli seyirler olsun ne güzelBende şansa akşam evde değilim.Çocuklarla sinemaya gideceğiz.Artık ne zaman haber gelirse başlarızGece sahur var zatenSık sık takip edin ve gördüğünüze haber verin
Etiketsiz açarım konuyu
Sağ ol aşkom
Alırız alırız
Sağ ol ablamKeyifli seyirler olsun ne güzel
Hangi filme gitceksinizvizyonda bergen var merak ediyorum bende onu.Sağ ol ablam
Hangi filme gitceksinizvizyonda bergen var merak ediyorum bende onu.
Bana haber vermeyi unutmayınnnBende şansa akşam evde değilim.Çocuklarla sinemaya gideceğiz.Artık ne zaman haber gelirse başlarızGece sahur var zatenSık sık takip edin ve gördüğünüze haber verin
Etiketsiz açarım konuyu
Tebrikler mervişim bebişler nasıllar iyilermiBakayım kacıncı olmusum aaaa 5. Olmuşummm
Takipte kalın canım her an açabilirimBana haber vermeyi unutmayınnn
İyiler ablacım teşekkür ederiz buyuyor mındıklar şükür sen nasılsın hersey yolunda mıTebrikler mervişim bebişler nasıllar iyilermi
Tamam abla kızlardan fırsat buldukca bakarım inşallahTakipte kalın canım her an açabilirim
Heyecanla bekliyoruzTakipte kalın canım her an açabilirim
Yerim onları ne tatlılardır şimdi onlarda bende iyiyim sağol kilo vermeye devam bendedeİyiler ablacım teşekkür ederiz buyuyor mındıklar şükür sen nasılsın hersey yolunda mı
Her geçen gün değişiyolar abla şükğr yaa kilo verme olayına hayranım abla cok istikrarla devam edıyosun bravo sanaHeyecanla bekliyoruz
Yerim onları ne tatlılardır şimdi onlarda bende iyiyim sağol kilo vermeye devam bendede
Büyüyorlar mervişim bir bakmışsın emekleyip yürümeye başlamışlar bile.Her geçen gün değişiyolar abla şükğr yaa kilo verme olayına hayranım abla cok istikrarla devam edıyosun bravo sana