Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 99.904 297.665 698 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.101 C A N O .!.: A. Slm iyi mi Babası nasılmış Genişletmek için tıkla... İşler çok yoğun gelemiyorum dedi,babasını direkt sormadım üzmemek için, iyi değilim ama iyiyim dedi
C A N O .!.: A. Slm iyi mi Babası nasılmış Genişletmek için tıkla... İşler çok yoğun gelemiyorum dedi,babasını direkt sormadım üzmemek için, iyi değilim ama iyiyim dedi
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.802 153.549 898 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.102 Jenna16 .!.: İşler çok yoğun gelemiyorum dedi,babasını direkt sormadım üzmemek için, iyi değilim ama iyiyim dedi Genişletmek için tıkla... Ne yapsın hayat devam ediyor. Allah yardımcıları olsun inşallah
Jenna16 .!.: İşler çok yoğun gelemiyorum dedi,babasını direkt sormadım üzmemek için, iyi değilim ama iyiyim dedi Genişletmek için tıkla... Ne yapsın hayat devam ediyor. Allah yardımcıları olsun inşallah
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 99.904 297.665 698 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.103 C A N O .!.: Ne yapsın hayat devam ediyor. Allah yardımcıları olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Öyle canım ,Amin
C A N O .!.: Ne yapsın hayat devam ediyor. Allah yardımcıları olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Öyle canım ,Amin
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.744 213.424 1.423 60 İSTANBUL 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.104 berresuu .!.: Günaydın Genişletmek için tıkla... Gnaydın berrecim paşam nasıl iyimi Jenna16 .!.: @Evva çok selam söyledi hepinize Genişletmek için tıkla... Sağolsun sende benden selam söylersen sevinirim,babası umarım daha iyidir. yasminsay .!.: Onun İçin doktora hususi gitmedim canım, ama ilgili doktoru ile konuşup sebebini öğrendim. Onu da ekleyelim doktor listesine Genişletmek için tıkla... Yasocum ne oldu önemli bşi değildir umarım yasminsay .!.: Günaydın Genişletmek için tıkla... Günaydınlar koçumm Margaret Hale .!.: Günaydın çıtır tavuklarımmmmmm Genişletmek için tıkla... Günaydınlar çıtırrrrr tavuğummm Bal0ncuk .!.: hellöğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ Genişletmek için tıkla... Selamınnn hellloooooo
berresuu .!.: Günaydın Genişletmek için tıkla... Gnaydın berrecim paşam nasıl iyimi Jenna16 .!.: @Evva çok selam söyledi hepinize Genişletmek için tıkla... Sağolsun sende benden selam söylersen sevinirim,babası umarım daha iyidir. yasminsay .!.: Onun İçin doktora hususi gitmedim canım, ama ilgili doktoru ile konuşup sebebini öğrendim. Onu da ekleyelim doktor listesine Genişletmek için tıkla... Yasocum ne oldu önemli bşi değildir umarım yasminsay .!.: Günaydın Genişletmek için tıkla... Günaydınlar koçumm Margaret Hale .!.: Günaydın çıtır tavuklarımmmmmm Genişletmek için tıkla... Günaydınlar çıtırrrrr tavuğummm Bal0ncuk .!.: hellöğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ Genişletmek için tıkla... Selamınnn hellloooooo
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.287 134.082 598 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.105 Bal0ncuk .!.: ablaağğğğğğğğğğ nabinnnnnnnn kız Genişletmek için tıkla... Ne yapayım cukum, evde tek başınayı yeniden çeviriyorum. Sen nasılsın?
Bal0ncuk .!.: ablaağğğğğğğğğğ nabinnnnnnnn kız Genişletmek için tıkla... Ne yapayım cukum, evde tek başınayı yeniden çeviriyorum. Sen nasılsın?
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 99.904 297.665 698 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.106 HanimKelesimiGetir .!.: Gnaydın berrecim paşam nasıl iyimi Sağolsun sende benden selam söylersen sevinirim,babası umarım daha iyidir. Yasocum ne oldu önemli bşi değildir umarım Günaydınlar koçumm Günaydınlar çıtırrrrr tavuğummm Selamınnn hellloooooo Genişletmek için tıkla... Söylerim şekerciğim
HanimKelesimiGetir .!.: Gnaydın berrecim paşam nasıl iyimi Sağolsun sende benden selam söylersen sevinirim,babası umarım daha iyidir. Yasocum ne oldu önemli bşi değildir umarım Günaydınlar koçumm Günaydınlar çıtırrrrr tavuğummm Selamınnn hellloooooo Genişletmek için tıkla... Söylerim şekerciğim
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.744 213.424 1.423 60 İSTANBUL 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.107 Jenna16 .!.: Söylerim şekerciğim Genişletmek için tıkla... Özledik kuzxumuda
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 99.904 297.665 698 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.108 HanimKelesimiGetir .!.: Özledik kuzxumuda Genişletmek için tıkla... Evet çok özledik,yoğunluğum çok arttı,ise yetişemiyorum dedi,yoğunluk azalınca gelecekmis
HanimKelesimiGetir .!.: Özledik kuzxumuda Genişletmek için tıkla... Evet çok özledik,yoğunluğum çok arttı,ise yetişemiyorum dedi,yoğunluk azalınca gelecekmis
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.744 213.424 1.423 60 İSTANBUL 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.109 Jenna16 .!.: Evet çok özledik,yoğunluğum çok arttı,ise yetişemiyorum dedi,yoğunluk azalınca gelecekmis Genişletmek için tıkla... Fırsat bulunca mutlaka gelir aklı burada kalıyor tabi.
Jenna16 .!.: Evet çok özledik,yoğunluğum çok arttı,ise yetişemiyorum dedi,yoğunluk azalınca gelecekmis Genişletmek için tıkla... Fırsat bulunca mutlaka gelir aklı burada kalıyor tabi.
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.287 134.082 598 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.110 HanimKelesimiGetir .!.: Gnaydın berrecim paşam nasıl iyimi Sağolsun sende benden selam söylersen sevinirim,babası umarım daha iyidir. Yasocum ne oldu önemli bşi değildir umarım Günaydınlar koçumm Günaydınlar çıtırrrrr tavuğummm Selamınnn hellloooooo Genişletmek için tıkla... Yok ablam. Yumurta yediğimde sancılanıyorum, safra kesesinde sancıyı yumurta yaparmış. Yumurta sevmiyorum zaten, yemem sıkıntı yok
HanimKelesimiGetir .!.: Gnaydın berrecim paşam nasıl iyimi Sağolsun sende benden selam söylersen sevinirim,babası umarım daha iyidir. Yasocum ne oldu önemli bşi değildir umarım Günaydınlar koçumm Günaydınlar çıtırrrrr tavuğummm Selamınnn hellloooooo Genişletmek için tıkla... Yok ablam. Yumurta yediğimde sancılanıyorum, safra kesesinde sancıyı yumurta yaparmış. Yumurta sevmiyorum zaten, yemem sıkıntı yok
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.744 213.424 1.423 60 İSTANBUL 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.111 yasminsay .!.: Yok ablam. Yumurta yediğimde sancılanıyorum, safra kesesinde sancıyı yumurta yaparmış. Yumurta sevmiyorum zaten, yemem sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Safrade yumurta öyle yapar koçum hazmı zor olur,nasılsa sende yemiyorsun onu,senin yerine ben tüketirim merak etme
yasminsay .!.: Yok ablam. Yumurta yediğimde sancılanıyorum, safra kesesinde sancıyı yumurta yaparmış. Yumurta sevmiyorum zaten, yemem sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Safrade yumurta öyle yapar koçum hazmı zor olur,nasılsa sende yemiyorsun onu,senin yerine ben tüketirim merak etme
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.287 134.082 598 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.112 HanimKelesimiGetir .!.: Safrade yumurta öyle yapar koçum hazmı zor olur,nasılsa sende yemiyorsun onu,senin yerine ben tüketirim merak etme Genişletmek için tıkla... Tüm yımırtalar senin olsun ablam
HanimKelesimiGetir .!.: Safrade yumurta öyle yapar koçum hazmı zor olur,nasılsa sende yemiyorsun onu,senin yerine ben tüketirim merak etme Genişletmek için tıkla... Tüm yımırtalar senin olsun ablam
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.744 213.424 1.423 60 İSTANBUL 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.113 yasminsay .!.: Tüm yımırtalar senin olsun ablam Genişletmek için tıkla... Her günnn yiyorumm canısı tok tutuyor bide kiloda veriyorum ya.
yasminsay .!.: Tüm yımırtalar senin olsun ablam Genişletmek için tıkla... Her günnn yiyorumm canısı tok tutuyor bide kiloda veriyorum ya.
berresuu hoşgeldin dünyama oğlum Pro Üye 9 Ekim 2013 6.162 7.917 448 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.114 HanimKelesimiGetir .!.: Gnaydın berrecim paşam nasıl iyimi Sağolsun sende benden selam söylersen sevinirim,babası umarım daha iyidir. Yasocum ne oldu önemli bşi değildir umarım Günaydınlar koçumm Günaydınlar çıtırrrrr tavuğummm Selamınnn hellloooooo Genişletmek için tıkla... İyi şükür abla okula bıraktım geldim
HanimKelesimiGetir .!.: Gnaydın berrecim paşam nasıl iyimi Sağolsun sende benden selam söylersen sevinirim,babası umarım daha iyidir. Yasocum ne oldu önemli bşi değildir umarım Günaydınlar koçumm Günaydınlar çıtırrrrr tavuğummm Selamınnn hellloooooo Genişletmek için tıkla... İyi şükür abla okula bıraktım geldim
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.744 213.424 1.423 60 İSTANBUL 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.115 berresuu .!.: İyi şükür abla okula bıraktım geldim Genişletmek için tıkla... Geçti demi öksürüğü paşamın Geçen sordun ne yemek yedin diye düşündü kuru fasulya nohut pilav dedi atıyor resmen haspaaa
berresuu .!.: İyi şükür abla okula bıraktım geldim Genişletmek için tıkla... Geçti demi öksürüğü paşamın Geçen sordun ne yemek yedin diye düşündü kuru fasulya nohut pilav dedi atıyor resmen haspaaa
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.287 134.082 598 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.116 HanimKelesimiGetir .!.: Her günnn yiyorumm canısı tok tutuyor bide kiloda veriyorum ya. Genişletmek için tıkla... Keşke bende tüketebilsem Sana afiyet şifa olsun ablam
HanimKelesimiGetir .!.: Her günnn yiyorumm canısı tok tutuyor bide kiloda veriyorum ya. Genişletmek için tıkla... Keşke bende tüketebilsem Sana afiyet şifa olsun ablam
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.287 134.082 598 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.117 Eveeet, şehzade 1 saat kadar evvel eve döndü. Sürekli orası temiz kaldı, burası kirlenmedi gibi imâlarda bulunuyorum. Her an evi terkedebilir
Eveeet, şehzade 1 saat kadar evvel eve döndü. Sürekli orası temiz kaldı, burası kirlenmedi gibi imâlarda bulunuyorum. Her an evi terkedebilir
berresuu hoşgeldin dünyama oğlum Pro Üye 9 Ekim 2013 6.162 7.917 448 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.118 HanimKelesimiGetir .!.: Geçti demi öksürüğü paşamın Geçen sordun ne yemek yedin diye düşündü kuru fasulya nohut pilav dedi atıyor resmen haspaaa Genişletmek için tıkla... Geçti şükür Kesin yemiştir
HanimKelesimiGetir .!.: Geçti demi öksürüğü paşamın Geçen sordun ne yemek yedin diye düşündü kuru fasulya nohut pilav dedi atıyor resmen haspaaa Genişletmek için tıkla... Geçti şükür Kesin yemiştir
berresuu hoşgeldin dünyama oğlum Pro Üye 9 Ekim 2013 6.162 7.917 448 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.119 yasminsay .!.: Eveeet, şehzade 1 saat kadar evvel eve döndü. Sürekli orası temiz kaldı, burası kirlenmedi gibi imâlarda bulunuyorum. Her an evi terkedebilir Genişletmek için tıkla... Hayırdır
yasminsay .!.: Eveeet, şehzade 1 saat kadar evvel eve döndü. Sürekli orası temiz kaldı, burası kirlenmedi gibi imâlarda bulunuyorum. Her an evi terkedebilir Genişletmek için tıkla... Hayırdır
Bal0ncuk 19.07.2021🎈 Pro Üye Anneler Kulübü 19 Kasım 2019 53.602 136.096 698 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #10.120 yasminsay .!.: Ne yapayım cukum, evde tek başınayı yeniden çeviriyorum. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla... Cok yoğn bir iş günüydü kendimi eve attm Tek hatam zengn kocamın olmaması
yasminsay .!.: Ne yapayım cukum, evde tek başınayı yeniden çeviriyorum. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla... Cok yoğn bir iş günüydü kendimi eve attm Tek hatam zengn kocamın olmaması