- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
daha once reklamdan banlandim asla marka yazmamkek degil ekstra
kocaman insallahBen de eskirim bi gün
Normal olmadığımı biliyorumo da psikolojik
Sağ ol YasminimOlur tabi, onlar da bir şeyler hazırlayacaktır. Bence yeterli.
ah be abla neler yasadin ust uste pandemi bile basli basina yetiyor psikoloji bozmayaNormal olmadığımı biliyorum
Bunlar buzdağının görünen kısmı ya da onlar fragmandı mı desemah be abla neler yasadin ust uste pandemi bile basli basina yetiyor psikoloji bozmaya
O da iyi fikir, acıktım galiba, canım istedi
hersey yoluna girer umarim ahhh abla ahhh neler neler oluyor firtinalar kpuyor da gemi yine saglamBunlar buzdağının görünen kısmı ya da onlar fragmandı mı desem
Önümde kek var aklıma gelmez tadına bakmakO da iyi fikir, acıktım galiba, canım istedi
Süt içeyim
Canım NevoşumBen eskittim seni
Ben yine dimdik ataktayımhersey yoluna girer umarim ahhh abla ahhh neler neler oluyor firtinalar kpuyor da gemi yine saglam
CanımCanım Nevoşum
bak girtlagima kadar tokum ama eminim mutfaga gitsem firindaki borek i tirttiklarim hic kalkmamam lazim yerimdenÖnümde kek var aklıma gelmez tadına bakmakBende hiç etkilenmem rahat rahat yazıyorum Kusura bakmayın artık
zaten sana da bu yakisir nevo sen guclu hatunsun vesselamBen yine dimdik ataktayım
Yok ya ven bir saatten sonra otomatik kapanıyorumbak girtlagima kadar tokum ama eminim mutfaga gitsem firindaki borek i tirttiklarim hic kalkmamam lazim yerimden
Çok şükürzaten sana da bu yakisir nevo sen guclu hatunsun vesselam
yok ben tavuk gibi yerim catlayana kadar ondan saglam kilo aliyorum zatenYok ya ven bir saatten sonra otomatik kapanıyorumSonra uyuyamam
Bende keşke yesem kilo alsamyok ben tavuk gibi yerim catlayana kadar ondan saglam kilo aliyorum zaten
Saat 4 gibi son yemeğimi yediğim için acıkmam normal. Meyve falan da yemek aklıma gelmediÖnümde kek var aklıma gelmez tadına bakmakBende hiç etkilenmem rahat rahat yazıyorum Kusura bakmayın artık