- 16 Ağustos 2010
- 293.168
- 603.172
- 43
Sağ ol canım aminKızların doğum günü kutlu olsun Nice mutlu yılları olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım aminKızların doğum günü kutlu olsun Nice mutlu yılları olsun
Bugün temiz yarın ne olur bilmemİşte vicdan rahatlatma şeysi Nevoş
Şimdi o sildiğiniz camlara, yıkadığınız balkonlara hep toz dolucak
Darısı başımaBugün temiz yarın ne olur bilmem
Amaaan boşver Joyz temizlik yapan da ölüyor yapmayan da Yok bu bahane olmadı bu diyette söyleniyorduRahatlatmayacaksınız şu vicdanımı dimi, geliyor toz bulutu yarın görersiniz siz
Amaağğn şimdi o kışlıklar hep kalkacak mecbur girişcezAmaaan boşver Joyz temizlik yapan da ölüyor yapmayan da Yok bu bahane olmadı bu diyette söyleniyordu
Ha buldum Amaaan boşver Joyz, o kadar temizlik iyi değil, mikroplara bağışıklık kazanmamız lazım, haa bu oldu
Kendi mağazası var trendyolda, orada daha uygunBugün trendyoldan alışveriş yapmıştım şimdi baktım varmış, fiyat doğru mu kurban
Cam temizleme makinaları varAmaağğn şimdi o kışlıklar hep kalkacak mecbur girişcez
Bi camlar var beni düşündüren ve üşendiren
Teslimat ücreti olur o zaman. Kargo ücretiyle geçer. Günlük indirim kuponu geliyor hızlı marketten, araya kaynarKendi mağazası var trendyolda, orada daha uygun Eki Görüntüle 3037027
Ondan önce robot süpürge alırım herhalde yaCam temizleme makinaları var
Ben artık camları düşünmüyorum
Aynen öyle olduO bizden fazlaydı sanki, biz peşine takıldık Onun
Joyz gruptan ayrıldı…
artık çok geçJoyz gruptan ayrıldı…
Biri temizlediği mutfagı atar, biri açtığı baklavaları.. Nesiniz siz arkadaş, yok mu burda yan gelip yatanartık çok geç
Robot süpürgeyi bir ben sevemedim sanırım, muhtemelen tez canlı olduğumdanOndan önce robot süpürge alırım herhalde ya
Benim bütün odalar balkona çıkıyor, bütün camlarım kocaman sürgülü balkon kapısı aslında. Bir de artı büyük bir normal cam var, bir de giydirme cam var
Ellerine sağlık Canom
2 oda bitti diğerleri duruyorDarısı başıma
Ellerine sağlık ramazan için mi
Arada yan gelip yattığımız da oluyordurBiri temizlediği mutfagı atar, biri açtığı baklavaları.. Nesiniz siz arkadaş, yok mu burda yan gelip yatan
Neyse beybi ellerine sağlık afiyetle yiyin
Vaay peki o makina hızlı mı gerçekten, ama pervazları yine kendin silmek zorundasınRobot süpürgeyi bir ben sevemedim sanırım, muhtemelen tez canlı olduğumdan
Benim de çok camım var, makine ile çok hızlı temizliyorum