Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın ben yatarken, sen bu evin hali ne böyle diye ağlarsınSiz çalışın ben balkonda keyif yapayım
Çayım yanımda, telefon elimde, güneş vurmuş süngerin üstünde bacaklarımı uzatmış güneş banyosu yaparak
Eyüp Sabri Tuncer’in Quick&Clean spreyi ile.Neyle siliyorsun kapakları yasminim, kolay gelsin, çay yaptım vereyim de dinlen
Daha 2 hafta önce büyük temizlik yapmıştım yine kirlendi, temizliğin biteceği yok, arada tembellik iyidirYarın ben yatarken, sen bu evin hali ne böyle diye ağlarsın
Başta kolonya sandımEyüp Sabri Tuncer’in Quick&Clean spreyi ile.
Alırken 4-5 şişe alıyorum. Evin her yerinde onu kullanıyorum. Koltuklar, yerler, dolaplar her yerde
Kokusu muhteşem, temizliği de öyle
Aynen ya hep spor ayakkabı giyiyorum garip geldiArada topuklu giymek lazım, insanı daha güçlü hissettiriyor
Allah sana kolaylık versin, enişte evdeyken hazırlasaydı ya
Bugün bende fellah köftesi yapayım dedim, ama fırsat bulamadım henüz
Kızçelerin de mutlu, sağlıklı ve başarılı nice yılları olsun. Kocaman oldular yahu
Yakışmadı mıAlışamadım bu haline
Iyiydir beybito senden nabersin
O bulutlar bitmezYakışmadı mı
Ben de temizliğe giricem de işte Afrika toz bulutunun geçmesini bekliyorum
Sadece kokusu için bile alınırBaşta kolonya sandım
Hiç görmedim o ürünü
Evin içindeki toz bulutu peki?Yakışmadı mı
Ben de temizliğe giricem de işte Afrika toz bulutunun geçmesini bekliyorum
Kızların doğum günü kutlu olsun Nice mutlu yılları olsunAynen ya hep spor ayakkabı giyiyorum garip geldi
Kocamla beraber yaptık köfteyi
Evet ya 17 oluyorlar
Teşekkür ederiz
Netten baktım şimdi. Ama hiç markette görmedim. Merak ettim ben de alayım.Sadece kokusu için bile alınır
İlk arabadaki balık kokusu için araştırıp, almıştım. O zamandan beri, evin her yerinde kullanıyorum.
Direkt sitesinden alıyorum
İşte vicdan rahatlatma şeysi NevoşO bulutlar bitmez
O bizden fazlaydı sanki, biz peşine takıldık OnunBize adaşta katıldı Oriana
Marketlere çok nadir geliyor sanırım, ama çabuk tükeniyor.Netten baktım şimdi. Ama hiç markette görmedim. Merak ettim ben de alayım.
Ben gerçek bir tembel oldugum için asla iş biriktirmem her sabah kalkar süpürür şöyle bi geçerim üstündenEvin içindeki toz bulutu peki?
O günlük işBen gerçek bir tembel oldugum için asla iş biriktirmem her sabah kalkar süpürür şöyle bi geçerim üstünden
Rahatlatmayacaksınız şu vicdanımı dimi, geliyor toz bulutu yarın görersiniz sizO günlük iş
Bugün trendyoldan alışveriş yapmıştım şimdi baktım varmış, fiyat doğru mu kurbanMarketlere çok nadir geliyor sanırım, ama çabuk tükeniyor.