- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.504
- 698
bence digerleride oyleNeden banlandığını bilmiyor
dunku gelisen olaylar uzerinden paylasim uaptilarsa o yizden de ucmus olabilirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence digerleride oyleNeden banlandığını bilmiyor
hosgeldin ablacimSelam kızlar ❤
Hoş buldum minik nasılsınhosgeldin ablacim
iyiyim ablacim sen nasilsin ❤Hoş buldum minik nasılsın
Çok şükür iyiyimiyiyim ablacim sen nasilsin ❤
O sebeple olsa çok kişinin kellesi giderdi. Konuya dahil olan oldukça fazlaydı minnakımbence digerleride oyle
dunku gelisen olaylar uzerinden paylasim uaptilarsa o yizden de ucmus olabilirler
allah iyilik versin neler yapiyorsun :))Çok şükür iyiyim
bizde dimiO sebeple olsa çok kişinin kellesi giderdi. Konuya dahil olan oldukça fazlaydı minnakım
Kuzum benimya valla içime bişey oturdu resmen okuyuncaAllah yardımcın olsun inşallah söylenecek söz yok bu durumu yaşayan bilir ancak ,bir basım agriyorda 3 gün ne çekiyorum ama of dememeye çalışıyorum o ağrıya bile aklıma nevoyla sen geliyorsun of demek haksızlık gibi çünkü sizinkini dusununce inşallah bir gün artık ağrılarım geçti mesajını okumak nasip olur burdavalla alistim artik ...igne kullanip da fayda gordugum 10 gun dedim ne guzelmis boyle agrisiz ...
ondan sonra hersey ayni olunca daha kendimi dusurmek istemiyorim
cunku yillarca cektigin agrinin bir anda gitmesi onun rahatligi
sonra bir anda yine en basa donmek benim icin daha zor
cunku bu sekilde normal insanlar da benim gibi agri cekiyor diye dusunuyordumm
agrisizligi yasayinca daha kotu oldum ..psikolojik olarak da yipratti beni artik ne doktor ne bisey
iciyorim isirgani geciyorum :)
Seni bilemem, ben dahil olmadım o muhabbetlerebizde dimi
Evdeyim ya ev işi çocuklar öyle işteallah iyilik versin neler yapiyorsun :))
beterin beteri var buna da sukur :))Kuzum benimya valla içime bişey oturdu resmen okuyuncaAllah yardımcın olsun inşallah söylenecek söz yok bu durumu yaşayan bilir ancak ,bir basım agriyorda 3 gün ne çekiyorum ama of dememeye çalışıyorum o ağrıya bile aklıma nevoyla sen geliyorsun of demek haksızlık gibi çünkü sizinkini dusununce inşallah bir gün artık ağrılarım geçti mesajını okumak nasip olur burda
bende okudum sadece arada bir yazdimSeni bilemem, ben dahil olmadım o muhabbetlere
hep ayni :))Evdeyim ya ev işi çocuklar öyle işte
Öyle tabiki miniğim şükür bunada amin aminnnbeterin beteri var buna da sukur :))
oglumun ebesi de romatizma hastasi konusuyoruz bazen
diyor ki eklemlerimiz mahvolsa da ameliyatla caresi var
Allah caresiz hastalik vermesin
Ben bizzat içinde olmadığım konulara dahil olmayı sevmiyorum kuzu.bende okudum sadece arada bir yazdim
Erken değil mi canom?
Evet hep aynıhep ayni :))