• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
bence digerleride oyle :KK70:

dunku gelisen olaylar uzerinden paylasim uaptilarsa o yizden de ucmus olabilirler :KK70:
O sebeple olsa çok kişinin kellesi giderdi. Konuya dahil olan oldukça fazlaydı minnakım 🤣🤣

valla alistim artik ...igne kullanip da fayda gordugum 10 gun dedim ne guzelmis boyle agrisiz ...

ondan sonra hersey ayni olunca daha kendimi dusurmek istemiyorim :KK43:

cunku yillarca cektigin agrinin bir anda gitmesi onun rahatligi

sonra bir anda yine en basa donmek benim icin daha zor

cunku bu sekilde normal insanlar da benim gibi agri cekiyor diye dusunuyordumm

agrisizligi yasayinca daha kotu oldum ..psikolojik olarak da yipratti beni artik ne doktor ne bisey

iciyorim isirgani geciyorum :)
Kuzum benimya valla içime bişey oturdu resmen okuyunca☹️Allah yardımcın olsun inşallah söylenecek söz yok bu durumu yaşayan bilir ancak☹️ ,bir basım agriyorda 3 gün ne çekiyorum ama of dememeye çalışıyorum o ağrıya bile aklıma nevoyla sen geliyorsun of demek haksızlık gibi çünkü sizinkini dusununce ☹️ inşallah bir gün artık ağrılarım geçti mesajını okumak nasip olur burda🤲😘

Kuzum benimya valla içime bişey oturdu resmen okuyunca☹️Allah yardımcın olsun inşallah söylenecek söz yok bu durumu yaşayan bilir ancak☹️ ,bir basım agriyorda 3 gün ne çekiyorum ama of dememeye çalışıyorum o ağrıya bile aklıma nevoyla sen geliyorsun of demek haksızlık gibi çünkü sizinkini dusununce ☹️ inşallah bir gün artık ağrılarım geçti mesajını okumak nasip olur burda🤲😘
beterin beteri var buna da sukur :))

oglumun ebesi de romatizma hastasi konusuyoruz bazen

diyor ki eklemlerimiz mahvolsa da ameliyatla caresi var

Allah caresiz hastalik vermesin :KK68:

beterin beteri var buna da sukur :))

oglumun ebesi de romatizma hastasi konusuyoruz bazen

diyor ki eklemlerimiz mahvolsa da ameliyatla caresi var

Allah caresiz hastalik vermesin :KK68:
Öyle tabiki miniğim şükür bunada amin aminnn🤲😘

Back