- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
YaaaDışladım seni,dış dış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaaaDışladım seni,dış dış
İyi akşamlar miniğimiyi aksamlar
Verirsin inşallah canım Azmedince herşey oluyorAma hızlı kilo aldım gelince 6-7 kilo fazlayım kıyafetlerin çoğu gelmiyorVersem masraf çıkmayacak
nasilsiniz ne var ne yokİyi akşamlar miniğim
Attık ya foto büyük diyor. Kırpa kırpa bişey kalmadıCano foto atana kadar ben attım
Şükür kuzum iyiyim sen nasılsın ağrıların nasıl oldu hafiflemediminasilsiniz ne var ne yok
Tamam giii bişey demedim önce attimdi o mesajıAttık ya foto büyük diyor. Kırpa kırpa bişey kalmadı
TmmTamam giii bişey demedim önce attimdi o mesajı
agrilar hep benle alisigim yillardir ..acaba bir umut agrisiz gecer mi gunler dedim o da olmadi ama sukur bu guneŞükür kuzum iyiyim sen nasılsın ağrıların nasıl oldu hafiflemedimi
Valla kiloluyum
bir ben mi gormedjm cantanemiValla kiloluyum
Kisayim derse bu hanfendi kesinlikle katiyyen inanmayın
Maşallah diyimmmmmm
Valla zor ya kuzum keşke bir çaresi olsa artık inşallah Rabbimden umut kesilmez bişey vesile olur da geçer ağrıların kuzumagrilar hep benle alisigim yillardir ..acaba bir umut agrisiz gecer mi gunler dedim o da olmadi ama sukur bu gune
Bu olmadiiiiiiibir ben mi gormedjm cantanemi
patir patir dokulmus bayagi kisi :/
İnşaallah canımDoktorda zor olacağını söyledi.Ramazanda belki giderVerirsin inşallah canım Azmedince herşey oluyor
valla alistim artik ...igne kullanip da fayda gordugum 10 gun dedim ne guzelmis boyle agrisiz ...Valla zor ya kuzum keşke bir çaresi olsa artık inşallah Rabbimden umut kesilmez bişey vesile olur da geçer ağrıların kuzum
Neden banlandığını bilmiyorpatir patir dokulmus bayagi kisi :/