Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.781 Jenna16 .!.: Dışladım seni,dış dış Genişletmek için tıkla... Yaaa
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.782 Minik Meleklerim .!.: iyi aksamlar Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar miniğim
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.176 151.817 898 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.783 Nevreste .!.: Ama hızlı kilo aldım gelince 6-7 kilo fazlayım kıyafetlerin çoğu gelmiyorVersem masraf çıkmayacak Genişletmek için tıkla... Verirsin inşallah canım Azmedince herşey oluyor
Nevreste .!.: Ama hızlı kilo aldım gelince 6-7 kilo fazlayım kıyafetlerin çoğu gelmiyorVersem masraf çıkmayacak Genişletmek için tıkla... Verirsin inşallah canım Azmedince herşey oluyor
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.537 698 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.784 Blue_Peri .!.: İyi akşamlar miniğim Genişletmek için tıkla... nasilsiniz ne var ne yok
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.176 151.817 898 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.785 Blue_Peri .!.: Cano foto atana kadar ben attım Genişletmek için tıkla... Attık ya foto büyük diyor. Kırpa kırpa bişey kalmadı
Blue_Peri .!.: Cano foto atana kadar ben attım Genişletmek için tıkla... Attık ya foto büyük diyor. Kırpa kırpa bişey kalmadı
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.786 Minik Meleklerim .!.: nasilsiniz ne var ne yok Genişletmek için tıkla... Şükür kuzum iyiyim sen nasılsın ağrıların nasıl oldu hafiflemedimi
Minik Meleklerim .!.: nasilsiniz ne var ne yok Genişletmek için tıkla... Şükür kuzum iyiyim sen nasılsın ağrıların nasıl oldu hafiflemedimi
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.787 -cantanem- .!.: Attık ya foto büyük diyor. Kırpa kırpa bişey kalmadı Genişletmek için tıkla... Tamam giii bişey demedim önce attimdi o mesajı
-cantanem- .!.: Attık ya foto büyük diyor. Kırpa kırpa bişey kalmadı Genişletmek için tıkla... Tamam giii bişey demedim önce attimdi o mesajı
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.176 151.817 898 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.788 Blue_Peri .!.: Tamam giii bişey demedim önce attimdi o mesajı Genişletmek için tıkla... Tmm
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.537 698 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.789 Blue_Peri .!.: Şükür kuzum iyiyim sen nasılsın ağrıların nasıl oldu hafiflemedimi Genişletmek için tıkla... agrilar hep benle alisigim yillardir ..acaba bir umut agrisiz gecer mi gunler dedim o da olmadi ama sukur bu gune
Blue_Peri .!.: Şükür kuzum iyiyim sen nasılsın ağrıların nasıl oldu hafiflemedimi Genişletmek için tıkla... agrilar hep benle alisigim yillardir ..acaba bir umut agrisiz gecer mi gunler dedim o da olmadi ama sukur bu gune
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.790 -cantanem- .!.: Tmm Genişletmek için tıkla... Valla kiloluyum Kisayim derse bu hanfendi kesinlikle katiyyen inanmayın Maşallah diyimmmmmm
-cantanem- .!.: Tmm Genişletmek için tıkla... Valla kiloluyum Kisayim derse bu hanfendi kesinlikle katiyyen inanmayın Maşallah diyimmmmmm
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.537 698 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.791 Blue_Peri .!.: Valla kiloluyum Kisayim derse bu hanfendi kesinlikle katiyyen inanmayın Maşallah diyimmmmmm Genişletmek için tıkla... bir ben mi gormedjm cantanemi
Blue_Peri .!.: Valla kiloluyum Kisayim derse bu hanfendi kesinlikle katiyyen inanmayın Maşallah diyimmmmmm Genişletmek için tıkla... bir ben mi gormedjm cantanemi
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.792 Minik Meleklerim .!.: agrilar hep benle alisigim yillardir ..acaba bir umut agrisiz gecer mi gunler dedim o da olmadi ama sukur bu gune Genişletmek için tıkla... Valla zor ya kuzum keşke bir çaresi olsa artık inşallah Rabbimden umut kesilmez bişey vesile olur da geçer ağrıların kuzum
Minik Meleklerim .!.: agrilar hep benle alisigim yillardir ..acaba bir umut agrisiz gecer mi gunler dedim o da olmadi ama sukur bu gune Genişletmek için tıkla... Valla zor ya kuzum keşke bir çaresi olsa artık inşallah Rabbimden umut kesilmez bişey vesile olur da geçer ağrıların kuzum
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü Yemek Yarışması 29 Nisan 2015 31.363 105.540 598 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.793 Minik Meleklerim .!.: bir ben mi gormedjm cantanemi Genişletmek için tıkla... Bu olmadiiiiiii
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.629 132.310 598 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.794 Margaret Hale
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.537 698 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.795 yasminsay .!.: Margaret Hale Genişletmek için tıkla... patir patir dokulmus bayagi kisi :/
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.537 698 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.796 Blue_Peri .!.: Bu olmadiiiiiii Genişletmek için tıkla... C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye.
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.115 607.967 1.098 43 Malatya 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.797 -cantanem- .!.: Verirsin inşallah canım Azmedince herşey oluyor Genişletmek için tıkla... İnşaallah canımDoktorda zor olacağını söyledi.Ramazanda belki gider
-cantanem- .!.: Verirsin inşallah canım Azmedince herşey oluyor Genişletmek için tıkla... İnşaallah canımDoktorda zor olacağını söyledi.Ramazanda belki gider
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.975 300.537 698 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.798 Blue_Peri .!.: Valla zor ya kuzum keşke bir çaresi olsa artık inşallah Rabbimden umut kesilmez bişey vesile olur da geçer ağrıların kuzum Genişletmek için tıkla... valla alistim artik ...igne kullanip da fayda gordugum 10 gun dedim ne guzelmis boyle agrisiz ... ondan sonra hersey ayni olunca daha kendimi dusurmek istemiyorim cunku yillarca cektigin agrinin bir anda gitmesi onun rahatligi sonra bir anda yine en basa donmek benim icin daha zor cunku bu sekilde normal insanlar da benim gibi agri cekiyor diye dusunuyordumm agrisizligi yasayinca daha kotu oldum ..psikolojik olarak da yipratti beni artik ne doktor ne bisey iciyorim isirgani geciyorum :)
Blue_Peri .!.: Valla zor ya kuzum keşke bir çaresi olsa artık inşallah Rabbimden umut kesilmez bişey vesile olur da geçer ağrıların kuzum Genişletmek için tıkla... valla alistim artik ...igne kullanip da fayda gordugum 10 gun dedim ne guzelmis boyle agrisiz ... ondan sonra hersey ayni olunca daha kendimi dusurmek istemiyorim cunku yillarca cektigin agrinin bir anda gitmesi onun rahatligi sonra bir anda yine en basa donmek benim icin daha zor cunku bu sekilde normal insanlar da benim gibi agri cekiyor diye dusunuyordumm agrisizligi yasayinca daha kotu oldum ..psikolojik olarak da yipratti beni artik ne doktor ne bisey iciyorim isirgani geciyorum :)
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Yemek Yarışması 22 Temmuz 2017 44.629 132.310 598 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.799 Minik Meleklerim .!.: patir patir dokulmus bayagi kisi :/ Genişletmek için tıkla... Neden banlandığını bilmiyor
Minik Meleklerim .!.: patir patir dokulmus bayagi kisi :/ Genişletmek için tıkla... Neden banlandığını bilmiyor
yorgun anneanne Hivronum Pro Üye 25 Temmuz 2013 8.103 17.428 448 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.800 Selam kızlar ❤