İyi mademGelir giderim ben abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi mademGelir giderim ben abla
Nikahta yaparsın daha afilli olurYaza olacak ama sadece nikah. Düğün gereksizmiş. İzlanda’ya balayına gideceklermiş. Sabır selamet. Görümce topuzu da yapamayacaksam ben niye evlen diye başının etini yedim o zaman???!!!
Ahahahah,beyaz da giysin,kabarık şöyle GelinlikimsiNikahta yaparsın daha afilli olur
Kınarlar beni Nevoş.Nikahta yaparsın daha afilli olur
Asla beyaz giymem o kadar anlayışsız mıyım? Dantelli, ekru bir elbise düşünüyorum.Ahahahah,beyaz da giysin,kabarık şöyle Gelinlikimsi
Offf muhteşörrYaza olacak ama sadece nikah. Düğün gereksizmiş. İzlanda’ya balayına gideceklermiş. Sabır selamet. Görümce topuzu da yapamayacaksam ben niye evlen diye başının etini yedim o zaman???!!!
Senden harika bir performans bekliyorum ,goster onlaraAsla beyaz giymem o kadar anlayışsız mıyım? Dantelli, ekru bir elbise düşünüyorum.
Seni kınayan senin köynegini giysinKınarlar beni Nevoş.
Ahahahah,beyaz da giysin,kabarık şöyle Gelinlikimsi
Görümce olmak bunu gerektirirKınarlar beni Nevoş.
Yazarken aklıma gelmedi değil.Seni kınayan senin köynegini giysin
Tabiiiii ki aşkom,normali buGörümce olmak bunu gerektirir
Bende eltimin düğününde beyaz giyeceğim
Aklın yolu bir,eh Bursa'lilikYazarken aklıma gelmedi değil.
Eşarbımı topuz yaptırıp sim döktürürümTabiiiii ki aşkom,normali bu
Ay koptum ,şahaneee Ama eşarbini yan bağlama ahahahahahEşarbımı topuz yaptırıp sim döktürürüm
Ay ben eltimi bile seviyorum gelini mi sevmeyeceğim “Bile“ dememin sebebi eltime göre daha yakın olması, ailemize gelmiş olması. İkinci kız kardeşim. M Msspinkie bilir ne kadar iyi bir elti olduğumu. Görümcelikte Nirvana’ya ulaşırım artık.Görümce olmak bunu gerektirir
Bende eltimin düğününde beyaz giyeceğim
Eşarbımı topuz yaptırıp sim döktürürüm
Maşaallah sana
Tamam tepeden tepedenAy koptum ,şahaneee Ama eşarbini yan bağlama ahahahahah
foto isterimTamam tepeden tepeden