- 21 Kasım 2017
- 27.892
- 122.415
- 598
Sen en son buralardayken hamile miydim? Düşükle sonuçlandı. Kese bozulmuştu. Kalp atışını duyamadık.Hiç huyum değil bebe nasıl, nasıl gidiyor hamilelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen en son buralardayken hamile miydim? Düşükle sonuçlandı. Kese bozulmuştu. Kalp atışını duyamadık.Hiç huyum değil bebe nasıl, nasıl gidiyor hamilelik
Sen dayanamazsınYok ibiza artık kankirella
Hadi ya üzüldüm. Evet en son hamileydin, yeni öğrendiğin zamanlar burdaydım.Sen en son buralardayken hamile miydim? Düşükle sonuçlandı. Kese bozulmuştu. Kalp atışını duyamadık.
Ömürlük diyete mi girdinYok ibiza artık kankirella
Zaten çok geçmeden kürtaj oldum. Hayırlısı diyelim.Hadi ya üzüldüm. Evet en son hamileydin, yeni öğrendiğin zamanlar burdaydım.
Mutfaktan uzağım son zamanlardaÖmürlük diyete mi girdin
Ne gidene kadarGidene kadar burdayım
Kuzu düğün ne zamanZaten çok geçmeden kürtaj oldum. Hayırlısı diyelim.
Ama nedenMutfaktan uzağım son zamanlarda
Öyle tabi hayırlısı.Zaten çok geçmeden kürtaj oldum. Hayırlısı diyelim.
Başka diyarlara
Korksun bizdenBAitiririz onuu hemencecikkk
Terliği de hak ettiOkusunda beni ipe götürsün demi terliğ yedi kafasına zaten
Kızlar öyle gerçiii
Bilmiyormu burayı
Hoş geldin nererlerdeysğn sen bakalım
Yaza olacak ama sadece nikah. Düğün gereksizmiş. İzlanda’ya balayına gideceklermiş. Sabır selamet. Görümce topuzu da yapamayacaksam ben niye evlen diye başının etini yedim o zaman???!!!Kuzu düğün ne zaman
Ne kadar haklı bir isyanYaza olacak ama sadece nikah. Düğün gereksizmiş. İzlanda’ya balayına gideceklermiş. Sabır selamet. Görümce topuzu da yapamayacaksam ben niye evlen diye başının etini yedim o zaman???!!!
Gelir giderim ben ablaNe gidene kadar
Midem bulanıyorAma neden
Nevoş’un seneler önce yaptığı gül tatlısı gibi sim de döktürecektim. Kaldı.Ne kadar haklı bir isyan
Hahahahahahah hayırlı olsun.Midem bulanıyor
AhBundan daha az üzücü çok az şey duydum,canım hemsomNevoş’un seneler önce yaptığı gül tatlısı gibi sim de döktürecektim. Kaldı.