Kıyamam yaaaa gece gece bosver niye ağlıyorsun yine bizim cocuklugumuz daha güzeldi diyorum ben gerçekten değer vardı kıymet vardı neyse biz yine mutfağa geçelim duygusalligi kaldıralım aradanHiç gülecek halde değilim var ya zor okuyorum ekranı gözler yaşlı bir gülme geldi
Gülümse tarif ne zaman geliyorKıyamam yaaaa gece gece bosver niye ağlıyorsun yine bizim cocuklugumuz daha güzeldi diyorum ben gerçekten değer vardı kıymet vardı neyse biz yine mutfağa geçelim duygusalligi kaldıralım aradan
Bizim ordada yaparlar pardıç derler ekmek firininin içini temizlemek için kullanırlarBenim atmam için artık parçalanması lazımgiyilemeyecek durumda olmalı yada öyle sağlam olmalı ki sahibine verip daha gormemem lazim ...bir kere toplayıp verdim anneme kot pantolonumu köy yerlerinde fırın ateşini çekmek için sopaya bez takıyorlar ya benim donu takmışlar
gelirlerKıyamam yaaaa gece gece bosver niye ağlıyorsun yine bizim cocuklugumuz daha güzeldi diyorum ben gerçekten değer vardı kıymet vardı neyse biz yine mutfağa geçelim duygusalligi kaldıralım aradan
İşte benim donda öyleBizim ordada yaparlar pardıç derler ekmek firininin içini temizlemek için kullanırlar
O arastirmasjnGülümse tarif ne zaman geliyor.Sunum araştırdın mı
Bugün yapacaktım valide geldi yarın kafam rahat yavaş yavas yaparım dedim ikindiye hazır olur sunum orjinal degistirmiycem özelden atayım bir bak sana zahmet olurmuGülümse tarif ne zaman geliyor.Sunum araştırdın mı
Bomba tarif buldukO arastirmasjn
Tabi canım ne zaman istersen özelden bekliyorumBugün yapacaktım valide geldi yarın kafam rahat yavaş yavas yaparım dedim ikindiye hazır olur sunum orjinal degistirmiycem özelden atayım bir bak sana zahmet olurmu
1. Lik garanti biz 2. Yi ariyoruz diyim sizeBomba tarif bulduk
Hemen atıyorumTabi canım ne zaman istersen özelden bekliyorum
Hadi inşaallah1. Lik garanti biz 2. Yi ariyoruz diyim size
Bomba tarif bulduk
Patlatacaklar yetiisn aaaa komsular1. Lik garanti biz 2. Yi ariyoruz diyim size
3.lüge kadar gelmişim neden 1. Olmasın degilmi minikim 2. Sen ola bilirsin ben seni tutuyorumPatlatacaklar yetiisn aaaa komsular
Tamam da benim tarifle ikincilik çok zor ya başka kimse yarismasin madem3.lüge kadar gelmişim neden 1. Olmasın degilmi minikim 2. Sen ola bilirsin ben seni tutuyorum
İyi geceler canım Allah rahatlık versin estağfurullah derdiyle dertlenmeyen bizden değildir gecen hayr olsun Allah'a emanet ol minikimİyi geceler hakkınızı helal edin agrittim gene başınızı
Teşekkür ederim balımmm1. Lik garanti biz 2. Yi ariyoruz diyim size
Patlatacaklar yetiisn aaaa komsular
Be kendi halimde takılıyorum hiç gözüm yok 1. likte 2. 3. lükte bile o kadar kesmişim umudu3.lüge kadar gelmişim neden 1. Olmasın degilmi minikim 2. Sen ola bilirsin ben seni tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?