Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Hiç gülecek halde değilim var ya zor okuyorum ekranı gözler yaşlı bir gülme geldi
Kıyamam yaaaa gece gece bosver niye ağlıyorsun yine bizim cocuklugumuz daha güzeldi diyorum ben gerçekten değer vardı kıymet vardı neyse biz yine mutfağa geçelim duygusalligi kaldıralım aradan

Kıyamam yaaaa gece gece bosver niye ağlıyorsun yine bizim cocuklugumuz daha güzeldi diyorum ben gerçekten değer vardı kıymet vardı neyse biz yine mutfağa geçelim duygusalligi kaldıralım aradan
Gülümse tarif ne zaman geliyor.Sunum araştırdın mı

Bizim ordada yaparlar pardıç derler ekmek firininin içini temizlemek için kullanırlar

gelirler
Bana arada ilk eğitim öğretim günü gelmelri de normal çok zor bir gündü

Bugün yapacaktım valide geldi yarın kafam rahat yavaş yavas yaparım dedim ikindiye hazır olur sunum orjinal degistirmiycem özelden atayım bir bak sana zahmet olurmu
Tabi canım ne zaman istersen özelden bekliyorum

3.lüge kadar gelmişim neden 1. Olmasın degilmi minikim 2. Sen ola bilirsin ben seni tutuyorum
Tamam da benim tarifle ikincilik çok zor ya başka kimse yarismasin madem

İyi geceler hakkınızı helal edin agrittim gene başınızı
İyi geceler canım Allah rahatlık versin estağfurullah derdiyle dertlenmeyen bizden değildir gecen hayr olsun Allah'a emanet ol minikim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…