Minik ne oluyor ne bu telaşYeniden başlıyor hadi bir daha
Bir kere 8 . Sınıftayım üstümde başkasının gömleği altımda kot pantolon okulun resim sergisinde ben çok sevilen bir öğrenciydim sessiz olduğum ...öğretmenler hep benden rica ederlerdi herşeyi ...resim öğretmeni kolumu tuttu makası sen tut diye sonra üstüme baktı başka bir kiza sen gel dedi makası ona verdi açılışı belediye başkanı yapacakmis hala aklıma geldikçe ağlarım mesela ...sanırım o yüzden atamiyorim kiyamadigim eşyalarımı :/İşte böyle şeylere çok özen gösteriyorum:)Her yıl karne günlerinde bile çocuklara kıyafet alırım:)
Kendilerini daha iyi hissetsinler diye:)
Biliyormusun o zamanlar yokluk vardı ama yinede mutlu olmayı biliyorduk şimdiki çocukların herşeyi var ama kıymeti yoktur herseye sahipler ama hep bı memnuniyetsizlik var bayram sabahi bizler için mutluluktu şimdi hergun bayram gibi giyindikleri için onu bile gözleri görmüyor şimdi sayisizca niğmet varken hangimizin dört dörtlük bir hayatı var hepsi şükürsüzlükten19 Mayıs yuruyuse katılacağım diye ağlamıştım ayakkabım tamire gitmedi diye
Yenisini geç yani ne yeni ayakkabu isteyeceksin ...birde azar isitmistim madem ayakkabin eski gitme diye
Evet o zaman yokluk vardı ama güzeldi herşey yine deBiliyormusun o zamanlar yokluk vardı ama yinede mutlu olmayı biliyorduk şimdiki çocukların herşeyi var ama kıymeti yoktur herseye sahipler ama hep bı memnuniyetsizlik var bayram sabahi bizler için mutluluktu şimdi hergun bayram gibi giyindikleri için onu bile gözleri görmüyor şimdi sayisizca niğmet varken hangimizin dört dörtlük bir hayatı var hepsi şükürsüzlükten
Bende alıyorum aldıktan sonra vermeye kıyamıyorum ben çocukların anaokulundan beri merasim kıyafetleri hep evdeİşte böyle şeylere çok özen gösteriyorum:)Her yıl karne günlerinde bile çocuklara kıyafet alırım:)
Kendilerini daha iyi hissetsinler diye:)
İste boyle seyler cok iz birakiyor insanda. Bende mesela cok aliyorum kiyafet ama hic tatmin olmuyorum yetmiyo hep biseyler eksik aldigim gun yine baska seyler bakiyorum ne alsam diye. Bunun sebebi tamamen cocuklugumla alakali sebebini biliyorum ama engel olamiyorum :)Bir kere 8 . Sınıftayım üstümde başkasının gömleği altımda kot pantolon okulun resim sergisinde ben çok sevilen bir öğrenciydim sessiz olduğum ...öğretmenler hep benden rica ederlerdi herşeyi ...resim öğretmeni kolumu tuttu makası sen tut diye sonra üstüme baktı başka bir kiza sen gel dedi makası ona verdi açılışı belediye başkanı yapacakmis hala aklıma geldikçe ağlarım mesela ...sanırım o yüzden atamiyorim kiyamadigim eşyalarımı :/
Benimde öyle kıyafetleri saklama huyum yoktur kimin ihtiyacı varsa ona veriyorum senden isteyen olursa sende onun ihtiyacını gider diyorum normal kiyafetlerinide ailemden kime uygunsa onlara veririm kenarda duracağına işe yarasın derim bekletmem kalabalığı dokuntuyu hiç sevmemBende alıyorum aldıktan sonra vermeye kıyamıyorum ben çocukların anaokulundan beri merasim kıyafetleri hep evde
Bende kimseye veremiyorum mesela verdiklerim çok sağlam olmalı ve çok ihtiyacı olduğunu bilmem lazim ...yani o kisinjn hor kullandigini görmemem lazım hala kiyamadigim koyafetlerim var mesela Nisan takımım mesela geçen seneye kadar kendi lise formam duruyordu Ablam attı copeİste boyle seyler cok iz birakiyor insanda. Bende mesela cok aliyorum kiyafet ama hic tatmin olmuyorum yetmiyo hep biseyler eksik aldigim gun yine baska seyler bakiyorum ne alsam diye. Bunun sebebi tamamen cocuklugumla alakali sebebini biliyorum ama engel olamiyorum :)
Ya ben annemle babamida anliyorum sartlar zordu gecinmek zordu iki haftada bir gun babamin izni olurdu gece gec gelirdi kendi isiydi ama cok zaman aliyodu bize cok vakit ayirmazdi yani annemde yetebildigince tabi cokta bilincli ebeveynlikte yok.. simdi oylemi simdi asiri ilgi alaka ve simaran cocuklar:)) ortasini tutturmak lazim :)Tabi ki öyle canım:)
Benim kızlar 10. sınıf oldu okula hala ben götürüyorum:)Yani ne kıyafet alsam,ne yapsam diye düşünüyorum mutlu olsunlar psikolojileri için:)Ama biz bu özeni görmedik:)
Tabi şartlar o zaman farklıydı:)
Ya ben annemle babamida anliyorum sartlar zordu gecinmek zordu iki haftada bir gun babamin izni olurdu gece gec gelirdi kendi isiydi ama cok zaman aliyodu bize cok vakit ayirmazdi yani annemde yetebildigince tabi cokta bilincli ebeveynlikte yok.. simdi oylemi simdi asiri ilgi alaka ve simaran cocuklar:)) ortasini tutturmak lazim :)Tabi ki öyle canım:)
Benim kızlar 10. sınıf oldu okula hala ben götürüyorum:)Yani ne kıyafet alsam,ne yapsam diye düşünüyorum mutlu olsunlar psikolojileri için:)Ama biz bu özeni görmedik:)
Tabi şartlar o zaman farklıydı:)
İşte ben şımarıklığıda sevmem:)Ya ben annemle babamida anliyorum sartlar zordu gecinmek zordu iki haftada bir gun babamin izni olurdu gece gec gelirdi kendi isiydi ama cok zaman aliyodu bize cok vakit ayirmazdi yani annemde yetebildigince tabi cokta bilincli ebeveynlikte yok.. simdi oylemi simdi asiri ilgi alaka ve simaran cocuklar:)) ortasini tutturmak lazim :)
Hiç gülecek halde değilim var ya zor okuyorum ekranı gözler yaşlı bir gülme geldiBizi bugün cocuklugumuza kim indirdi biz demin mutfaktaydik
Ben veririm cunku cok kiymet vermiyorum veririm yenisini alirim biri gider biri gelir surekli biseyler alirim esya esime cocugumaBende kimseye veremiyorum mesela verdiklerim çok sağlam olmalı ve çok ihtiyacı olduğunu bilmem lazim ...yani o kisinjn hor kullandigini görmemem lazım hala kiyamadigim koyafetlerim var mesela Nisan takımım mesela geçen seneye kadar kendi lise formam duruyordu Ablam attı cope
Aynen Simarik cocuklari hic sevmem oglumu oyle yetistirmemeye calisiyorum büyük konusup yasamakta istemiyorum :)İşte ben şımarıklığıda sevmem:)
Yani dengeyi ve hayatı öğrenmeleri lazım:)
İşte neden mutfaktayız onu öğreneceğizBizi bugün cocuklugumuza kim indirdi biz demin mutfaktaydik
Yok canım istersen yapıyorsun:)Aynen Simarik cocuklari hic sevmem oglumu oyle yetistirmemeye calisiyorum büyük konusup yasamakta istemiyorum :)
Hayırlı gecelerNeyse ben yatiyorum insallah ruyamda cocukluguma inmem hadi size iyi geceler huzurlu kalin :)
Benim atmam için artık parçalanması lazımBen veririm cunku cok kiymet vermiyorum veririm yenisini alirim biri gider biri gelir surekli biseyler alirim esya esime cocugumaSaklamakta iyi degil cok almakta hersey kararinda iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?