• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Sen rahatsız miydin kaçırmışım ben orayı iyi misin şimdi :KK43: inşallah normal eğitime hepbirlikte dönelim de sen de kaldigin yerden devam edersin ne güzel sayfayı takip edenlere de fikir oluyordur🤗
Bende o sıra hastalandım canım:)1 haftada ancak toparladım:)
Öyle canım iyi oluyordu.Devam ederiz inşaallah🤗

Benimde var canım ve bunları ailemle yüzleşiyorum iyi geliyor.Eşiminde böyle sorunları var.Çocuklara karşı veya bana olan tavrından ne sonuçlar çıkabileceğini konuşuyoruz.Ne yazık ki sürekli uyarıyorum,anlatıyorum.Okuduğum yazıları onada okuyorum:)
Ailemle yuzlesmeye cesaretim yok onlari uzmek istemiyorum. Ama siz cok iyi yapiyosunuz :) duzgun cocuklar yetistirebiliriz insallah

Şey diyorlar ya bi de travma DNA yoluyla yeni nesile aktarılıyor. Yani dedenin ninenin zamanında yaşadığı travma senin genetiğine işleniyor araştırmalar var bununla ilgili. Kendi travmalarımız yetmiyor tee önceki kuşak da bize kitleniyor iyi mi :işsiz:

Titiz hatun gördü :skandal:
Ay cok heycanli fragman bir hafta daha nasil bekliycem ben kitabini siparis verdim bir iki gune gelir acayip meraktayim bire bir diziyle ayni degilmis ama dayanamam alip okumam lazim bir an once 😃

Ailemle yuzlesmeye cesaretim yok onlari uzmek istemiyorum. Ama siz cok iyi yapiyosunuz :) duzgun cocuklar yetistirebiliriz insallah
Onlarda yaşlandıkça farkediyor zaten hatalarını :/

Bende o sıra hastalandım canım:)1 haftada ancak toparladım:)
Öyle canım iyi oluyordu.Devam ederiz inşaallah🤗
Çok geçmiş olsun iyileşmene sevindim 🌸🌸 aynen inşallah sağlıklı günlere kavuşalım da 💞

Onlar da kendi anne babalarından kaynaklı travmaları nedeniyle bizlere istemeden zarar veriyorlar belki biz çocukken
Aynen benim annem soguk bir kadin bende oyleyim onunda babası oyleymis ama ben ogluma daha fazla sevgiyle yaklasmaya calisiyorum oda benim gibi olmasin diye bakalim basarabilirsem :)

Çok ciddi sorunlarım yok diyeyim:)
Sadece babam devlet memuruydu tabi o yıllar maddi imkansızlıklar 4 çocuk kolay olmuyor:)Tabi yetişemeyince asabiyet olabilir:)
Babam anneme veya bize 1 tokat atmamıştır,annemi hem sultanım diye severdi:)5 te evinde olurdu:)Düzenli bir ailemiz vardı:
Ama asabiydi:)Başkasını dinlemezdi:)Maddi imkansızlıklardan bazı şeyler sorun oldu:)Lojmanda oturuyorduk ,ev alınca çıktık ama çıkmasak kiraya verseydik belki ben şuan farklı şartlarda yaşardım:)Bunları hep konuştuk :)Yani bu tarz şeyler:)
İnşaallah:)

Çok ciddi sorunlarım yok diyeyim:)
Sadece babam devlet memuruydu tabi o yıllar maddi imkansızlıklar 4 çocuk kolay olmuyor:)Tabi yetişemeyince asabiyet olabilir:)
Babam anneme veya bize 1 tokat atmamıştır,annemi hem sultanım diye severdi:)5 te evinde olurdu:)Düzenli bir ailemiz vardı:
Ama asabiydi:)Başkasını dinlemezdi:)Maddi imkansızlıklardan bazı şeyler sorun oldu:)Lojmanda oturuyorduk ,ev alınca çıktık ama çıkmasak kiraya verseydik belki ben şuan farklı şartlarda yaşardım:)Bunları hep konuştuk :)Yani bu tarz şeyler:)
İnşaallah:)
Ya benimde tabiki bircok insana gore cok sansliyim anne baba konusunda bizdede oyle hic dayak yemedik biseyimiz eksik olmadi ama yinede psikolojik olarak anlayissizlik simdiki gibi her anlamda cocuga ilgi alaka ve yetebilme durumlari yoktu boyle seyler :) neyse herkes icin bundan sonrasi guzel olsun insallah

Ya benimde tabiki bircok insana gore cok sansliyim anne baba konusunda bizdede oyle hic dayak yemedik biseyimiz eksik olmadi ama yinede psikolojik olarak anlayissizlik simdiki gibi her anlamda cocuga ilgi alaka ve yetebilme durumlari yoktu boyle seyler :) neyse herkes icin bundan sonrasi guzel olsun insallah
Tabi ki öyle canım:)
Benim kızlar 10. sınıf oldu okula hala ben götürüyorum:)Yani ne kıyafet alsam,ne yapsam diye düşünüyorum mutlu olsunlar psikolojileri için:)Ama biz bu özeni görmedik:)
Tabi şartlar o zaman farklıydı:)

Tabi ki öyle canım:)
Benim kızlar 10. sınıf oldu okula hala ben götürüyorum:)Yani ne kıyafet alsam,ne yapsam diye düşünüyorum mutlu olsunlar psikolojileri için:)Ama biz bu özeni görmedik:)
Tabi şartlar o zaman farklıydı:)
19 Mayıs yuruyuse katılacağım diye ağlamıştım ayakkabım tamire gitmedi diye
Yenisini geç yani ne yeni ayakkabu isteyeceksin ...birde azar isitmistim madem ayakkabin eski gitme diye :(

Şey diyorlar ya bi de travma DNA yoluyla yeni nesile aktarılıyor. Yani dedenin ninenin zamanında yaşadığı travma senin genetiğine işleniyor araştırmalar var bununla ilgili. Kendi travmalarımız yetmiyor tee önceki kuşak da bize kitleniyor iyi mi :işsiz:
Bunu geçen bizde kardeşlerimle konuştuk:)Yani birbirimize benziyoruz ve çocuklarımızda bazı konularda bize benziyor:)
Hatta alakamız olmayan kuzenlerim ile benzer noktalarımız olabiliyor demek genetikle alakalı:)

19 Mayıs yuruyuse katılacağım diye ağlamıştım ayakkabım tamire gitmedi diye
Yenisini geç yani ne yeni ayakkabu isteyeceksin ...birde azar isitmistim madem ayakkabin eski gitme diye :KK43:
İşte böyle şeylere çok özen gösteriyorum:)Her yıl karne günlerinde bile çocuklara kıyafet alırım:)
Kendilerini daha iyi hissetsinler diye:)

Back