- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.916
- 698
Benim haberim yok geldiigmde evva isim soruyorduNeden yaa kimin fikriydi bunu konuşmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim haberim yok geldiigmde evva isim soruyorduNeden yaa kimin fikriydi bunu konuşmak
Ya ne bu şimdi ben buldum onuda eşine sor artıka
Su ver Leylam yanıyorum esim hep Leyla li sarkilar dinliyor ama
De haydi gitBenim haberim yok geldiigmde evva isim soruyordu
Habibte Nurcanım Nurcanım diye türkü çığırdı Bende Nurcan değil nevreste dedim:)Gülümse adımı merak etti Ama sen nerede kaynadın bilmiyorumNeden yaa kimin fikriydi bunu konuşmak
Seni hayal bile edemiyorim biliyor musun hakkında hiç bir fikrim yok ama çok yakınsın çok Yaman bir çelişki bu
Onuda ben merak ettimHabibte Nurcanım Nurcanım diye türkü çığırdı Bende Nurcan değil nevreste dedim:)Gülümse adımı merak etti Ama sen nerede kaynadın bilmiyorum
Gizemli oluşundan bence yoksa gizem miHabibte Nurcanım Nurcanım diye türkü çığırdı Bende Nurcan değil nevreste dedim:)Gülümse adımı merak etti Ama sen nerede kaynadın bilmiyorum
Geçmiş olsunNeyse Leyla olsun adıOnuda ben merak ettim
Şiir ruhlu güzel kadın seviyorum seniUlan duygusallı girdi ben hayale sığmıyorumdur sen edemediğinden değil minik
Eki Görüntüle 2694402
Adını Leyla Koydum Bonus un YoluGeçmiş olsunNeyse Leyla olsun adı
Benim haberim yok geldiigmde evva isim soruyordu
Şiir ruhlu güzel kadın seviyorum seni
Adını Leyla Koydum Bonus un Yolu
Allahm bu ne sana geliyorumUlan duygusallı girdi ben hayale sığmıyorumdur sen edemediğinden değil minik
Eki Görüntüle 2694402
Kükür kükür sorun değilDeğerli gibi güldüm eyvallah kükürim
Ya bu çok tatlıGulumse24 gülo hardasan?
Bu nevo söylemez sana sen bırak zaten adı çokta önemli bi isim değil işte bi garı ismi.
Eki Görüntüle 2694405
Bu seferde bulamazsaGulumse24 gülo hardasan?
Bu nevo söylemez sana sen bırak zaten adı çokta önemli bi isim değil işte bi garı ismi.
Eki Görüntüle 2694405