Yalniz deilmisimBana da oluyor ogözle bakarken çok güzel görünen bir şeyi fotoğrafta yansıtamıyorum
Geldim kuzum geldimKız sen nereye uçtun
Geldim abla çıktım mapustan
Bende saldırdım ağzı olan konuşuyor susacak değildim iyi oldu .Bayaaaa bir polimik ama karsi taraf bayaaaa saldiriyoooduuu
Banliyken bol bol yapar iste tarifini
Onaylama nevros geldiğinde sürpriz olsun , başkasına verdim de
Dur buradan seslereyim ohhh nasıl olsa cevap veremez
Deliiiii periiii deliiii deliiii, deliiiii periiiiiii
Bende diyorum dilimde bir buruk tad hissettimdide caktirmamistimTatlı ikram ettiğimde içine, banlanması için iksir koymuştum
BakyiiiaaaNe derdi , yok derdi falan. Sadece deliliği var
Valla kimsenin tavigina bişey yapmadım miniko çok boş konusuyolladi host didimKimin taviğina kişt dedi acaba
Öyküyü deli perimmmm okumazsın sanmistim okumuşsunBakyiiiaaabir fincan kahvenin kedi dilinin hakkı var Didim oy verdim yönetiiiim oyumu geri istiyoooom
Cadiiiiiiiiiiiiiiiiiii geldiğimde okumayacagimmi sandın hiii
Nasılsın :))Öyküyü deli perimmmm okumazsın sanmistim okumuşsun
Oyum çok az iyi ki de oy vermiş can perimmmm, ballllll perimmmmm, biricikkkkkkk delilik perim
Yağ yapma banaaa Yağcılar da inecek varÖyküyü deli perimmmm okumazsın sanmistim okumuşsun
Oyum çok az iyi ki de oy vermiş can perimmmm, ballllll perimmmmm, biricikkkkkkk delilik perim
SlmmmSelamlar
Memitolar gidince saldın kendini 5 dilim neeee
Ooooooyyyyyy bebikimmmmm biter denemmmmmm canoooommmmmYağ yapma banaaa Yağcılar da inecek var
Evet ya çok yedim, son dilm şimdi bittiMemitolar gidince saldın kendini 5 dilim neeee
Ben yemiyom okadar
He heeee yağa zam geldi yağaaaaaa lililiiiiiiOoooooyyyyyy bebikimmmmm biter denemmmmmm canoooommmmm
Gülümse duymasın bakEvet ya çok yedim, son dilm şimdi bitti
Keser döner sap döner gün gelir hesap dönerEvet ya çok yedim, son dilm şimdi bitti
Yağcılar bize yakın bende geleyimYağ yapma banaaa Yağcılar da inecek var
Essagmi Gel gel birer Teneke yağ algel ammaYağcılar bize yakın bende geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?