Abla itinayla seçiyorum zira afedersiniz donsuz olanıda varEvet abla hatırlıyorum
Bugün biri de müge anlı başladı dedi kadınlardanbencedeeşim diyorki ben canlı ders anlatıyorum arkadan müge anlının sesi geliyor
+18 beybim
niye abla bak ne kadar cici
bence çok haklı
işteeee sonra hop griçıtır abla oluyor gri abla
Kadın +18 ci her yerde belli ediyor
Evliykene
Evliykene horoz iyiymiş
Abla itinayla seçiyorum zira afedersiniz donsuz olanıda var
şaka gibiBugün biri de müge anlı başladı dedi kadınlardan
Abla itinayla seçiyorum zira afedersiniz donsuz olanıda var
Hemde ne yolunmuşHahahaahahaaa sjksjksk
Demi evliykene
Sonra yolunmuş
Konuyu taşıttıracakYok yok o kalsınnn
Kasa alacaktık ilk öğretmen bilgisayar sorunca alalım dedim eşime sadece kasa 4190 liraydı dün girdim baktım 4503 olmuşHalimize şükür canım
Bizim ev müsait Allah yardımcıları olsun:/
Konuyu taşıttıracak
Pc var ama eba olmuyor zoom denemedim bakacağım.Kasa alacaktık ilk öğretmen bilgisayar sorunca alalım dedim eşime sadece kasa 4190 liraydı dün girdim baktım 4503 olmuş
Artık bizim ogretmenler nasıl yapıyor bilmiyorum eba dan giriş yapıyoruz zoom a yinlediriyor ordan şifre ID istemiyor küçük oğlan iyi olduPc var ama eba olmuyor zoom denemedim bakacağım.
Eşimin eski bir teli vardı,bozuktu açılmıyordu.Dün götürdü 200tl istemiş.Onu yaptırıyoruz eşim işe başlayınca sıkıntı olacak telefon yetişmiyor
Yani şimdi durduk yere masraf ama mecburen...
Benim adımaNe güzel işte +18'de bizim de konumuz olur
Wpden link verince direk açılıyorArtık bizim ogretmenler nasıl yapıyor bilmiyorum eba dan giriş yapıyoruz zoom a yinlediriyor ordan şifre ID istemiyor küçük oğlan iyi oldu
Benim adımaBizim konumuz Bölümde yetkim olduğunu söylemişmiydim
Abla yetkin varsa beni görünmez yapsana az dolanayımBenim adımaBizim konumuz Bölümde yetkim olduğunu söylemişmiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?