- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Tamam canım ne zaman müsaitsen o zaman atOglumu emziriyorum uyusun hemen aticam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım ne zaman müsaitsen o zaman atOglumu emziriyorum uyusun hemen aticam
İşte dağılmaması için çözümler çokKizlar size laf yetistirmekten fazla pismis ama dagilmiyor
Şuan başka konuyla meşkul kocasınin gerçek annesini arıyorTamam canım ne zaman müsaitsen o zaman at
Yaaaaa iki dakika baska konuyada mi bakamicaz al gozun doysunŞuan başka konuyla meşkul kocasınin gerçek annesini arıyor
Tadı nasılYaaaaa iki dakika baska konuyada mi bakamicaz al gozun doysun
Kizim birini bitirdi digerini yiyor bende kendimi zor tutuyorum kaptanimi cagirin iskeleden atsin beniTadı nasıl
Ellerine sağlık canım hoş geldin
Özledim tabi
Benim gazozu görüpte almayan yok zorla içiririm ben kacarı yokNiye dellendin nurimm alçom kim gazozunu geri çevirdi
Yawrukush kaptanim izinli üyeniz yoğun istek üzerine sizi çağırıyor biz yeme diye ikna edemedik olaya bir el atın saygılarKizim birini bitirdi digerini yiyor bende kendimi zor tutuyorum kaptanimi cagirin iskeleden atsin beni
Atla kızz kalma ordaKizim birini bitirdi digerini yiyor bende kendimi zor tutuyorum kaptanimi cagirin iskeleden atsin beni
Ne kadar naif bir hanimefendiYawrukush kaptanim izinli üyeniz yoğun istek üzerine sizi çağırıyor biz yeme diye ikna edemedik olaya bir el atın saygılar
Kaptanimi severim o yüzden senin kötü yola duşmeni istemem diye şeddimdiNe kadar naif bir hanimefendi
Aman aman fazla kaptirmabdvye daldım her bir konu var aman allahım hele ki duruma yazılanlar
gazozum meşhurdur alırmısınAman aman fazla kaptirma
Ikraamini iciyorum su anda ihi ihigazozum meşhurdur alırmısın
Daha neler var beybisiHAbibte ben senin gazozuna gurban olim o ne içmiş gece gece