Kim dert acabao hamburgerle kapışmıştım son kategoride
resmen başa dert bu hamburger
pınar bi kaç kere daha gelsin,labneyi de kendimiz yapıcazEvet ona da yufkalar hazır diye vermedim zaten
Nevoş bu ay da almiyor bizi kumdan kalede yapamayiz artık ne yapsakseninle kapışmayı özledim
burdaki masum hamburgerle bi derdim yok,bence kazanabilirKim dert acabaneyseki artık kurtulduk
Ne zaman oy versem kim yapmış bakmadan direk ne yemek istiyorsam , gözüme ne takılıyorsa onu seçiyorum sonra bir bakıyorum S Sabr-Sukur-Dua
Eh be kadın aramızda bir kader bağı var ama çözemedimEline sağlık yine çok güzel olmuş
Bizde buna karşılıkEvet ona da yufkalar hazır diye vermedim zaten
sen ders çalış uslu uslu,ben de evimi temizleyeyim kasımda toplaşırızNevoş bu ay da almiyor bizi kumdan kalede yapamayiz artık ne yapsak
Evet evet sessiz sessiz pusuda bekleyelim.kullerimizden doğarız.kasimda ask başkasen ders çalış uslu uslu,ben de evimi temizleyeyim kasımda toplaşırız
Ben olsam ekmegide ben yapardım tembel işteEkmekleri yapsaydın +1 oyun olacaktı
Beni ilgilendirmez yarışmalar başka
Ben olsam yufkayı kendim açardımBen olsam ekmegide ben yapardım tembel işte
Beni savunmuyor zatın başkalarına vermiş oylarıöteki de yufkayı hazır almış diyolla
böyle herkes yapar :)
Ayyyy yine o abla tanıdımBeni ilgilendirmez yarışmalar başkaEvde kendin için yaptığın başka
Anladım perimKuzum çoğu görüyor gezerken ederken
Kuzummnmmm kıyamammmmmmböyle herkes yapar :)
gel tarif kapma heyecanı yaşa,
senden önceki sunumlarla demoralize ol,
güneşi kaçırmadan sunum yapmak için ter dök,
mutfakta çıkan savaşın enkazlarını topla,
gücün kalırsa konu aç da görelim
geçen deve kuşuna verdim de nolduBeni savunmuyor zatın başkalarına vermiş oyları
Ama tarifte hazır yufkaydi ben sucsuzum editör hanimcimBen olsam yufkayı kendim açardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?