Cook güzel hepsi eline saglik ablaHanımlar ilk mesaj düzenlendi oylamamız başlayacak
İlk mesajı kontrol edelim:)
Pınar Labne ile ... - Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
@Nana
Dahliadivin
@-cantanem-
@Ozlemesra
@Sabr-Sukur-Dua
M MissHayaLet
@Evva ahir
@pearlshine
Zipzip-
Blue_Peri
@kukrim27
@evlaefe
@Tanssss
Gulumse24
@asivemai
@Gizemm0
@Emira SY
@Minik Meleklerim
Sağol canımCook güzel hepsi eline saglik abla
Yemekli biyerdeSen beni nirde gördün kız hayırdır
Hani baslamamis daha. Ben kararimi verdim :)
Tamam tamam suuusYemekli biyerde
Uykum geliyor
Başlar birazdanHani baslamamis daha. Ben kararimi verdim :)
Soylememizde sakinca var mi kii bilemedimBaşlar birazdankararın ne alalım hemen
Başlıyoruz:)Başladı mı
Abla başımızda durUykum geliyor
Yok canım ne sakıncası herkes yazıyor kime verdiginiSoylememizde sakinca var mi kii bilemedim
Bakayım artıkAbla başımızda durniye canlı değil burası bak benimde gelmeye başladı millet bugün olduğunu unuttumu ne
Bide şey çay iç çay
Benim orda sadece tariflerim var son yaptiklarim bulmasanda bise kaybetmezsin resim faln yokTamam tamam suuusdoğrusu beni burdan herkes bulabilir herseyim aynı bi ismim yazıyor orda sen hangisisin bana ordan yaz merak ettim bak
Kozalak kesin ama 2. Oyda kararsizim ☺Yok canım ne sakıncası herkes yazıyor kime verdigini
Kiiz olsun sen bana ışık gönder bı bulamam şimdiBenim orda sadece tariflerim var son yaptiklarim bulmasanda bise kaybetmezsin resim faln yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?