- 21 Ocak 2018
- 8.365
- 20.638
- 348
- 32
3 degil 4 iste temizlik budur bizim yaptiklarimiz faso fisoDomatesi 3 defa sabunladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 degil 4 iste temizlik budur bizim yaptiklarimiz faso fisoDomatesi 3 defa sabunladi
Çok güzel bir gol olmuşYine son dakika golü atayım dedim
Emin misin son kararın mıbidaa tatile gitmiycem
dünden beri totomda motor var gibi koşturuyorum işlerim bitmedi bitmedi
O dolu olmasın
Bizimde dün çok yağdı havada soğuduBugün hava güzelO dolu olmasın
Dün akşam üzeri hatta akşam sizin otaraflardaydım felaket yağdı , arabayla gözümüzün önünü göremedik ama kar değil doluyla karışık yağmurdu canım
Aynen dün çok soğuktu bugün de eh işte, ara ara yağıyo, cam açık değil o derece sıcak belli oldu buraya kış geliyo ufaktan , ben kışı karı çok severim mutlu oluyorum ama çocuk olunca biraz daha gelmesin istiyorum yoksa kış benim mevsimimBizimde dün çok yağdı havada soğuduBugün hava güzel
Ben başkasının durumunda gördüm canımO dolu olmasın
Dün akşam üzeri hatta akşam sizin otaraflardaydım felaket yağdı , arabayla gözümüzün önünü göremedik ama kar değil doluyla karışık yağmurdu canım
Anladım canım ama daha dağlarda bile bişey yok, hoş burası Erzurum sağı solu belli olmazBen başkasının durumunda gördüm canım
Bende öyle düşündüğüm için inandım zatınAnladım canım ama daha dağlarda bile bişey yok, hoş burası Erzurum sağı solu belli olmaz
Ben baharı seviyorum. Kışın çok hasta oluyoruz.Hele bu yıl çok zor geçecekOndan ne kadar geç o kadar iyiAynen dün çok soğuktu bugün de eh işte, ara ara yağıyo, cam açık değil o derece sıcak belli oldu buraya kış geliyo ufaktan , ben kışı karı çok severim mutlu oluyorum ama çocuk olunca biraz daha gelmesin istiyorum yoksa kış benim mevsimim
Adında çok güzelmişNerde buldun
Abla söz hemen eklicrm fotoları konu scmak için geldim 8:30 a kadar müsaade et
ŞükürAbla söz hemen eklicrm fotoları konu scmak için geldim 8:30 a kadar müsaade et
Hadi çabuk:)Abla söz hemen eklicrm fotoları konu scmak için geldim 8:30 a kadar müsaade et
Nerede bulmuşNerde buldun
Kiiiz nerde buldun beni bir tahminim var amaAdında çok güzelmiş
Soylemiyo bilmiyorum ifsa olucamNerede bulmuş