Ya varya ben kozalakla bı ona benzer köfte varya orda azonce bakınca nevo ablaya yazcaktim abla iki tane eklemissin aynısını diyecektim tekrar baktimda farkettim olmadığınıKozalak kesin ama 2. Oyda kararsizim ☺
Seninmiş şimdi baktım bende. Eline sağlık nefis olmuş ☺ şimdiden başarilar dilerim :)Ağzın bal yesin
Ya varya ben kozalakla bı ona benzer köfte varya orda azonce bakınca nevo ablaya yazcaktim abla iki tane eklemissin aynısını diyecektim tekrar baktimda farkettim olmadığını
Çok tşk ederim canimmmmSeninmiş şimdi baktım bende. Eline sağlık nefis olmuş ☺ şimdiden başarilar dilerim :)
Vala tıka basada yidim amma nebilim bı gittim geldim galibaaciktin mi şekerin mi düştü neddi
Afiyet olsunVala tıka basada yidim amma nebilim bı gittim geldim galiba
İkinciler bendenİlk oylar benden
Hayırlı olsun şimdiden herkesin emeğine sağlıkHanımlar ilk mesaj düzenlendi oylamamız başlayacak
İlk mesajı kontrol edelim:)
Pınar Labne ile ... - Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
@Nana
@Dahliadivin
C A N O
@Ozlemesra
S Sabr-Sukur-Dua
M MissHayaLet
Evva
pearlshine
@Zipzip-
Blue_Peri
@kukrim27
@evlaefe
@Tanssss
Gulumse24
@asivemai
@Gizemm0
@Emira SY
@Minik Meleklerim
Oda mı var
Kokoş tariflerini nasıl görmedinizOda mı varhaberim yoktu
Çok teşekkür ederim canım ❤Ben de oylarımı S Sabr-Sukur-Dua nin pizzasıyla,Evva in ali naziğine verdim, ilk oylarınız benden, hayırlısı olsun kızlar
Azerin, sabır şükür dua, makyajkolik minik var bildiğim. Evlaefe, ervanazlim bide Dahliadivin eklendi.Kokoş tariflerini nasıl görmediniz
Dur belki 100 oy alıp 1. olurVatana millete hayırlı olsun oylamayı kapatalım 3 oyla ben kazandım
Sen nerdesin allasen bulalım buluşalımOda mı varhaberim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?