- 21 Ocak 2018
- 8.365
- 20.638
- 348
- 32
3 degil 4Domatesi 3 defa sabunladi
Emin misin son kararın mıbidaa tatile gitmiycem
dünden beri totomda motor var gibi koşturuyorum işlerim bitmedi bitmedi
O dolu olmasın
Bizimde dün çok yağdı havada soğuduO dolu olmasın
Dün akşam üzeri hatta akşam sizin otaraflardaydım felaket yağdı , arabayla gözümüzün önünü göremedik ama kar değil doluyla karışık yağmurdu canım
Aynen dün çok soğuktu bugün de eh işte, ara ara yağıyo, cam açık değil o derece sıcakBizimde dün çok yağdı havada soğuduBugün hava güzel
Ben başkasının durumunda gördüm canımO dolu olmasın
Dün akşam üzeri hatta akşam sizin otaraflardaydım felaket yağdı , arabayla gözümüzün önünü göremedik ama kar değil doluyla karışık yağmurdu canım
Anladım canım ama daha dağlarda bile bişey yok, hoş burası Erzurum sağı solu belli olmazBen başkasının durumunda gördüm canım
Bende öyle düşündüğüm için inandım zatınAnladım canım ama daha dağlarda bile bişey yok, hoş burası Erzurum sağı solu belli olmaz
Ben baharı seviyorum. Kışın çok hasta oluyoruz.Hele bu yıl çok zor geçecekAynen dün çok soğuktu bugün de eh işte, ara ara yağıyo, cam açık değil o derece sıcakbelli oldu buraya kış geliyo ufaktan , ben kışı karı çok severim mutlu oluyorum ama çocuk olunca biraz daha gelmesin istiyorum yoksa kış benim mevsimim
Abla söz hemen eklicrm fotoları konu scmak için geldim 8:30 a kadar müsaade et
ŞükürAbla söz hemen eklicrm fotoları konu scmak için geldim 8:30 a kadar müsaade et
Hadi çabuk:)Abla söz hemen eklicrm fotoları konu scmak için geldim 8:30 a kadar müsaade et
Nerede bulmuşNerde buldun
Kiiiz nerde buldun beni bir tahminim var amaAdında çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?