Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman görelimOda öyledir
Ben hep buradayımNeredeydin sen hangi diziyi izliyodun Nevreste
En az 1 en fazla iki tarif kaldı:)Yok vermedimNevreste baska tarif gelicekmi :) bide sonraki ay icin ipucu verdinmi banada ver son katilacagim ay olabilir :)
Az önce yoğtunBen hep buradayım
Çay içiyordumAz önce yoğtun
Tamam o bir kisi de Minik Duduklu Tencere zaten bir yerden haber bekliyorum olacak gibi insallah:) bir suredir gorusmelere gidiyorum bakalim :)En az 1 en fazla iki tarif kaldı:)Yok vermedim
İşe mi başlıyorsun
Hakkında hayırlısı canım inşaallah olurTamam o bir kisi de Minik Duduklu Tencere zaten bir yerden haber bekliyorum olacak gibi insallah:) bir suredir gorusmelere gidiyorum bakalim :)
Sagol canim kismet :)Hakkında hayırlısı canım inşaallah olur
Adım cikti 9 a inmez 8 eTamam o bir kisi de Minik Duduklu Tencere zaten bir yerden haber bekliyorum olacak gibi insallah:) bir suredir gorusmelere gidiyorum bakalim :)
Neden acabaAdım cikti 9 a inmez 8 e
Yeme konusunda çok becerikli evet ben şahidim yarım tepsi börek yemiş şimdide migdesi ağrıyordu benden duymuş olmayın amaOda öyledir
Rabbim gönlüne göre bir iş nasip etsin insAllah canımTamam o bir kisi de Minik Duduklu Tencere zaten bir yerden haber bekliyorum olacak gibi insallah:) bir suredir gorusmelere gidiyorum bakalim :)
İnanmasam da pekiÇay içiyordum
Kim öyle olmuş mide pertYeme konusunda çok becerikli evet ben şahidim yarım tepsi börek yemiş şimdide migdesi ağrıyordu benden duymuş olmayın ama
Aaaaa niye ben çay koliğim bilmiyor musunİnanmasam da peki
Allam nedir bu çay sevdamız Bizim bütün sülale çaycıAaaaa niye ben çay koliğim bilmiyor musun
İntihar etmiş resmenE Elif_Eylul yemiş kim olacak