- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Tek başıma aç kalmayayım diyorKız Gulumse24 her gittiğin yerde milleti diyete mi çağırıyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek başıma aç kalmayayım diyorKız Gulumse24 her gittiğin yerde milleti diyete mi çağırıyon
Dost dediğin herkesi kendi gibi düşünür fenamı zayiflatiyorum sende gelsene su çoh güzelKız Gulumse24 her gittiğin yerde milleti diyete mi çağırıyon
Diyet demek aç kalmak demek değildir bikerem yanlış biliyorsun sağlıklı şeyler yiyerek zayifliyoruz aç kalmak yok aç kalırsak vücut yağ depolar yiyerek zayifliyoruz yaşam tarzı haline getiriyoruz diyet diye dusunmeyelim evvam ahirimTek başıma aç kalmayayım diyor
1 kilo verirsek parti yapakmı pastalı börekliDost dediğin herkesi kendi gibi düşünür fenamı zayiflatiyorum sende gelsene su çoh güzel
Yok kız şakasına diyorum ben açlık duygusunu pek bilmem ama yerim yani diyet yapmışlığım çok kime anlatıyon bunlarıDiyet demek aç kalmak demek değildir bikerem yanlış biliyorsun sağlıklı şeyler yiyerek zayifliyoruz aç kalmak yok aç kalırsak vücut yağ depolar yiyerek zayifliyoruz yaşam tarzı haline getiriyoruz diyet diye dusunmeyelim evvam ahirim
3 kilo geri almak icinmi 3 ileri 1 geri teyyyyyy teyyyyyy1 kilo verirsek parti yapakmı pastalı börekli
Canimaaaaa kiyamamYok kız şakasına diyorum ben açlık duygusunu pek bilmem ama yerim yani diyet yapmışlığım çok kime anlatıyon bunları
Bende sana mantı bittimi mantıCanimaaaaa kiyamam
Gelcem merak etme sen yerimi hazırladı Zipzip-Dost dediğin herkesi kendi gibi düşünür fenamı zayiflatiyorum sende gelsene su çoh güzel
9999 kere Didim dün bitti 5 tane yedim eşim ebbenen dibini köşesini sıyırdı bitti gittiBende sana mantı bittimi mantı
Benim yerimde boş 2 kişilik yer açıldı gide bilirsin orda herkes diyet yapar önemli olan burda yapa bilmek ben zoru severimGelcem merak etme sen yerimi hazırladı Zipzip-
Hala niye diyet yapıyon o zamanBenim yerimde boş 2 kişilik yer açıldı gide bilirsin orda herkes diyet yapar önemli olan burda yapa bilmek ben zoru severim
Diyet değil koruma yapıyorum korudugum söylenemez ama adet yerini bulsunHala niye diyet yapıyon o zaman
Desene koruyamıyom diye tamam bende gelirim seni hep birlikte korumaya alırızDiyet değil koruma yapıyorum korudugum söylenemez ama adet yerini bulsun
fena olmaz koruyun kollayın beniDesene koruyamıyom diye tamam bende gelirim seni hep birlikte korumaya alırız
Ders bitti geldimTuğçe gitti onun PC verim sen gitme bi yere 2 lafın belini kıralım
Hoş.geldin cağnımsanDers bitti geldim
Pc var onada oğlum el koyuyor
Muhtarı bekleme gelmiyor kalk kalkGideyim de işlerimi yavastan yapayım otur otur işleri kim yapacak
HoşbuldumHoş.geldin cağnımsan