Canın istese efsane sunum yapıyorsun ama canın isteyecekBana en son bunu dediğinde toyga çorbası yapmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canın istese efsane sunum yapıyorsun ama canın isteyecekBana en son bunu dediğinde toyga çorbası yapmıştım
Bi sponsorun tadına bakamadık ki aşka gelip heves edelim bu sefer o iş bende tarifin bir yerine karanfil sıkıstırcamTabi tezgahta sunum mu olur:)Örtü olacak yada güzel bir zemin:)Yarışmaya katılıyoruz hemde sponsor yarışması
Cok sağol canım benimPerde de muhteşem oluyor
Bilmem artık kuş kondur bekliyorumBi sponsorun tadına bakamadık ki aşka gelip heves edelim bu sefer o iş bende tarifin bir yerine karanfil sıkıstırcam
Aslında bunla ilgili de bir düşüncem var ama benim herif iş çıkarttı gene yine dolaptakiler bozilmadan yapayım diyorum canım uarin yapmak istiyor bir aksilik çıkmazsaCanın istese efsane sunum yapıyorsun ama canın isteyecek
Ben evdeki kumriyu koyacaktim dün ölduBilmem artık kuş kondur bekliyorum
Aha haaa tamamdır bacı iyi Fırcamı yedim ottum assa yarın olsun heleBilmem artık kuş kondur bekliyorum
Bende iki tane kuş var birini sana gonderimBen evdeki kumriyu koyacaktim dün öldu
Senin tabak aslında çok örtü istemez:)Yakın çekim iş görür:)Ama tezgah kenarda iyi olmuyor:)Çekip elti,görümce grubuna atılacak resim gibi oluyorCok sağol canım benim
Çocuklar bulmuş getirmiş evde besliyordik herkes yanlız yaşamaz dedi zaten ama 3-4 gündür iyiydi bakıyorduk dün baktık ölmüş çocuklar üzüldü gömdüler :/Bende iki tane kuş var birini sana gonderim
Bu sefer istediğin gibi baya bir uğraşcam asko söz ama yine altlarda kalırsam üzülürümSenin tabak aslında çok örtü istemez:)Yakın çekim iş görür:)Ama tezgah kenarda iyi olmuyor:)Çekip elti,görümce grubuna atılacak resim gibi oluyor
Sen şimdi gazla çalışmıyorum dedin ya emin misin boşa gazlamıyorum değil mi
Sunumda uğraşırsan üstlerdesin:)Bu sefer istediğin gibi baya bir uğraşcam asko söz ama yine altlarda kalırsam üzülürüm
Bir ara tüyo verelim özelden tembel tüyosu ne kadar işine yarar bilmiyorim amaBu sefer istediğin gibi baya bir uğraşcam asko söz ama yine altlarda kalırsam üzülürüm
AA sen ciddisin ya bende geçen yol kenarında bulmuştum aldım eve ama öldü odaÇocuklar bulmuş getirmiş evde besliyordik herkes yanlız yaşamaz dedi zaten ama 3-4 gündür iyiydi bakıyorduk dün baktık ölmüş çocuklar üzüldü gömdüler :/
Yok yok nerde hasta cılız hayvan bulursa çocuklar getiriyor eve ama yazık iyileşir gider diyordum ama iyi olmadı malesef yapacak bişey de yoktu ualnizliktan öldü sanırımAA sen ciddisin ya bende geçen yol kenarında bulmuştum aldım eve ama öldü oda ☹☹
kuzum kusura bakma ya şaka yapıyosun şandım cok üzüldüm
Tamamdır canım benimSunumda uğraşırsan üstlerdesin:)