• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Canın istese efsane sunum yapıyorsun ama canın isteyecek :KK70:
Aslında bunla ilgili de bir düşüncem var ama benim herif iş çıkarttı gene yine :KK53: dolaptakiler bozilmadan yapayım diyorum canım uarin yapmak istiyor bir aksilik çıkmazsa :KK53:

Cok sağol canım benim 💋
Senin tabak aslında çok örtü istemez:)Yakın çekim iş görür:)Ama tezgah kenarda iyi olmuyor:)Çekip elti,görümce grubuna atılacak resim gibi oluyor:KK70:
Sen şimdi gazla çalışmıyorum dedin ya emin misin boşa gazlamıyorum değil mi:KK70:

Bende iki tane kuş var birini sana gonderim 😅
Çocuklar bulmuş getirmiş evde besliyordik herkes yanlız yaşamaz dedi zaten ama 3-4 gündür iyiydi bakıyorduk dün baktık ölmüş çocuklar üzüldü gömdüler :/

Senin tabak aslında çok örtü istemez:)Yakın çekim iş görür:)Ama tezgah kenarda iyi olmuyor:)Çekip elti,görümce grubuna atılacak resim gibi oluyor:KK70:
Sen şimdi gazla çalışmıyorum dedin ya emin misin boşa gazlamıyorum değil mi:KK70:
Bu sefer istediğin gibi baya bir uğraşcam asko söz ama yine altlarda kalırsam üzülürüm 😅

Bu sefer istediğin gibi baya bir uğraşcam asko söz ama yine altlarda kalırsam üzülürüm 😅
Bir ara tüyo verelim özelden tembel tüyosu ne kadar işine yarar bilmiyorim ama 🤦🏼‍♀️😂

Çocuklar bulmuş getirmiş evde besliyordik herkes yanlız yaşamaz dedi zaten ama 3-4 gündür iyiydi bakıyorduk dün baktık ölmüş çocuklar üzüldü gömdüler :/
AA sen ciddisin 😭 ya bende geçen yol kenarında bulmuştum aldım eve ama öldü oda ☹️☹️
kuzum kusura bakma ya şaka yapıyosun şandım cok üzüldüm

AA sen ciddisin 😭 ya bende geçen yol kenarında bulmuştum aldım eve ama öldü oda ☹☹
kuzum kusura bakma ya şaka yapıyosun şandım cok üzüldüm
Yok yok nerde hasta cılız hayvan bulursa çocuklar getiriyor eve ama yazık iyileşir gider diyordum ama iyi olmadı :( malesef yapacak bişey de yoktu ualnizliktan öldü sanırım :(

Back