Anlamazdım diyecektin yanlış olduBen hiç sunumdan anlamam
İyi gecelerayyyy hadi ben yatayim bari size iyigeceler sabah erken kalkayimda telefon alayim öbür tarifler icin
Not....anca ruyamda gorurum
GördükBen hiç sunumdan anlamam
6. Takıma git sor bırakıp gidenler burdan ankaraya yol olurKimmiş o sevmeyenBen sevdim
Arada şanş, öyle denk geliyorAnlamazdım diyecektin yanlış oldu
Canım en iyi çekim balkonda oluyor güneş olmasa bile tavsiye ederim:)Benim yemek masası mutfağın en karanlık köşesinde başka odada masa kurup çekiyorum bu sefer kenarları çıkmasın diye bozuyorum
İyi gecelerİyigeceler
Orda çekmeye çalıştım rüzgar geldi pastayı aldım öyle kaçıyorum ki içimden de söyleniyorumCanım en iyi çekim balkonda oluyor güneş olmasa bile tavsiye ederim:)
ayyyy hadi ben yatayim bari size iyigeceler sabah erken kalkayimda telefon alayim öbür tarifler icin
Not....anca ruyamda gorurum
Güneş olmasına gerek yok. Daha çok masa değil, tabak odaklı resim çekmek gerekiyor.Canım en iyi çekim balkonda oluyor güneş olmasa bile tavsiye ederim:)
Balkonum yokCanım en iyi çekim balkonda oluyor güneş olmasa bile tavsiye ederim:)
Harbi yatiyonmu gızzz daha gavun kesecez bizİyigeceler
Oda ışık almıyor mu?Balkonum yok
Ben masa üstüne koymuyorum.Yere örtü serip yere koyuyorum:)Orda çekmeye çalıştım rüzgar geldi pastayı aldım öyle kaçıyorum ki içimden de söyleniyorum
Mutfak masam penceremin onunde Allah'tan ışık alıyorOda ışık almıyor mu?
Aynen öyle canım gölge bile olsa ışık oluyor:)Güneş olmasına gerek yok. Daha çok masa değil, tabak odaklı resim çekmek gerekiyor.
Gün ışığı yeterli geliyor. :)
Senin resimler net oluyor:)Mutfak masam penceremin onunde Allah'tan ışık alıyor
Bir zamanlar anadolu gibi olduBen masa üstüne koymuyorum.Yere örtü serip yere koyuyorum:)
Bir sefer rüzgar vardı etrafa taş dizdimÇocuklar tuttu sadece örtü uçmasın diye yoksa tarife bir şey olmuyor ama ışık oldu:)
Eki Görüntüle 2696168
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?