Bunu çektiğimde balkonda uçuyordumBir zamanlar anadolu gibi oldu
Aman abla ben beceremiyorum yoksa doğru söylüyorsun balkonda kendi fotomuzu çekince bile daha güzel çıkıyorBen masa üstüne koymuyorum.Yere örtü serip yere koyuyorum:)
Bir sefer rüzgar vardı etrafa taş dizdimÇocuklar tuttu sadece örtü uçmasın diye yoksa tarife bir şey olmuyor ama ışık oldu:)
Eki Görüntüle 2696168
Yinede ikindiden sonraydı ona rağmen iyiydi OPPO sağolsunSenin resimler net oluyor:)
Senin sunumlar güzel zaten. İddalı bir tarif almalısınMutfak masam penceremin onunde Allah'tan ışık alıyor
Aynen öyle canım:)Aman abla ben beceremiyorum yoksa doğru söylüyorsun balkonda kendi fotomuzu çekince bile daha güzel çıkıyor
Benimde oppo:)Yinede ikindiden sonraydı ona rağmen iyiydi OPPO sağolsun
Benim samsungBenimde oppo:)
İyi çekiyor:)
Ben ne şekilden şekle giriyorum bir bilsen evde heryer talan oluyor 1 makina bulasikta cabasıBunu çektiğimde balkonda uçuyordum
Hepimiz öyle canım:)Özledim o heyecanı ama 1 ay daha bekleyeceğim artık:)Ben ne şekilden şekle giriyorum bir bilsen evde heryer talan oluyor 1 makina bulasikta cabası
Mutfak talan ama biz çekim yapıyoz ama akıl orda tabiBen ne şekilden şekle giriyorum bir bilsen evde heryer talan oluyor 1 makina bulasikta cabası
Fasfakir samsung mu kaldı önceleri favorim Casper dı şimdi OPPO yeni çıkan telefonlar çok güzel aklıma +18 deki msj geldiBenim samsung
Samsug ta yenileri çok güzel:)Fasfakir samsung mu kaldı önceleri favorim Casper dı şimdi OPPO yeni çıkan telefonlar çok güzel aklıma +18 deki msj geldi
Oturup bi sigara yakıyorum tezgahın üzeri bana bakıyor ben ona sonra diyom muhtar gelmez kalk toplaMutfak talan ama biz çekim yapıyoz ama akıl orda tabi
Oldum olası Samsung sevmiyorum nedenseSamsug ta yenileri çok güzel:)
Kardeşimin eşi yeni aldı çok iyi çekiyor:)
Labneden çıkalım gör bak ne hamurlar açacamSenin sunumlar güzel zaten. İddalı bir tarif almalısın
Hadi hayırlısı bakalımLabneden çıkalım gör bak ne hamurlar açacam
Yenilenmiş:)Oldum olası Samsung sevmiyorum nedense
Bilmiyorum geri tuşu falan tersime geliyor ayarları diğer telefonlara göre farklı ama kaliteli telefonYenilenmiş:)
Aynen opponun geri tuşu farklı yerde:)Bilmiyorum geri tuşu falan tersime geliyor ayarları diğer telefonlara göre farklı ama kaliteli telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?