Labne kutusu ile resimde zor:)Evet abla şimdi süre olacağı için onu ayarlıycam inşallah
ben çekiyorum kırpıyorum görüntü kalitesi düşüyorYok sunum iyi çekimi öğreneceğiz:)
Kırpma işte orjinali ekle:)ben çekiyorum kırpıyorum görüntü kalitesi düşüyor
Ozaman ben ilk telefonumu degistireyimÇekimlerde net ışığı ve yakınlığı yakalaman lazım
Bazen oluyorAklıma biri geldide neyseo neydi gııı
Seni daha görmedik bir görseydikOzaman ben ilk telefonumu degistireyim
Tamam abla zaten tarif artı funumu güzel olan alıyorLabne kutusu ile resimde zor:)
Süreniz çok olacak o sebeple araştırma yapın,sunumları inceleyin:)
İnan tabak,örtü mühim değil:)
Ayyyy çok tşk ederim sevdinizmi beni gerçi beni pek kimse sevmezSohbete gel yeterCanın isterse tarifte yaparsın
iste ilk telefonum değişmeli ışık olsun guzel olsun istiyorsanSeni daha görmedik bir görseydik
Evet ya labne yüzünden zom yapamıyorum onu almak isterken resim genişliyor uzak kaliyor tabakLabne kutusu ile resimde zor:)
Süreniz çok olacak o sebeple araştırma yapın,sunumları inceleyin:)
İnan tabak,örtü mühim değil:)
Aynen hem tarif sevilecek hemde sunum güzel olacakTamam abla zaten tarif artı funumu güzel olan alıyor
BilmemmiAyyyy çok tşk ederim sevdinizmi beni gerçi beni pek kimse sevmez
Aynen o sebeple diğerlerinde daha rahat olacaksınız:)Evet ya labne yüzünden zom yapamıyorum onu almak isterken resim genişliyor uzak kaliyor tabak
Benim yemek masası mutfağın en karanlık köşesinde başka odada masa kurup çekiyorum bu sefer kenarları çıkmasın diye bozuyorumKırpma işte orjinali ekle:)
Kimmiş o sevmeyenAyyyy çok tşk ederim sevdinizmi beni gerçi beni pek kimse sevmez
Çok masraf boşver telefonlar pahalandiiste ilk telefonum değişmeli ışık olsun guzel olsun istiyorsan
Bahçede çek:)iste ilk telefonum değişmeli ışık olsun guzel olsun istiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?