- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Helal olsun bende en son 5 de yedim yarın öğlene kadar bişey yemek yokYok ben 6 dan sonra su hariç bişey yemiycem çay içtim az önce şaka bir yana açlığa çok dayanıklıyımdır kararlı olursam kolay ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal olsun bende en son 5 de yedim yarın öğlene kadar bişey yemek yokYok ben 6 dan sonra su hariç bişey yemiycem çay içtim az önce şaka bir yana açlığa çok dayanıklıyımdır kararlı olursam kolay ama
Hiç ummadığın anda 1.oluyorsunHızı gandırma Umut fakirin ekmeği onunkide bı umut işte ne yapsın
Pazartesi basliyo öğlene kadar tekne orucu sonra ezan okunuyo ne oruç ne diyetBende pazartesi baslicam bu hafta yedimde yedim kimse duymazsa sevinirim
Kahvaltı çok önemli kahvaltını yapHelal olsun bende en son 5 de yedim yarın öğlene kadar bişey yemek yok
30 Şubat'ta kesin başlıyorHangi pazartesi
Ben hiç ummuyorum kiHiç ummadığın anda 1.oluyorsun
Bu hafta bana bisey oldu çikolata kasikladim biliyomusun sonrada bitirdim attim kabini çöpe rahatladimPazartesi basliyo öğlene kadar tekne orucu sonra ezan okunuyo ne oruç ne diyet
Ben if yapiyorum 2 öğün kahvaltim saat 11+12 arası akşam 17+18 arası tmmKahvaltı çok önemli kahvaltını yap
O şakaya bikere aldanirim30 Şubat'ta kesin başlıyor
Bende bende30 Şubat'ta kesin başlıyor
Ay kız aklıma ne geldi çocukken orucumu gizli yemiştim ama dememiştim allah affetsinHelal olsun bende en son 5 de yedim yarın öğlene kadar bişey yemek yok
Ben hiç birinde ummadim yine tık yokHiç ummadığın anda 1.oluyorsun
Daha çok yolun varBen hiç ummuyorum ki
Takribi ne kadarDaha çok yolun var
İşte yine ilklerdesin :)Ben hiç birinde ummadim yine tık yok
Ummaki kusmeyesin bence de umma boşver Nevreste nin gazıyla bı gireyim dedim girdim cikamiyomBen hiç ummuyorum ki
Sunumlarına bağlı ama labne seni geliştirdi:)Takribi ne kadar
Anladım canım hadi inşallah hedefe ulaşırızBen if yapiyorum 2 öğün kahvaltim saat 11+12 arası akşam 17+18 arası tmm
Beni bırakamazsınUmmaki kusmeyesin bence de umma boşver Nevreste nin gazıyla bı gireyim dedim girdim cikamiyom
Bide marifetmis gibi söylüyor buyudunmu yedindeBu hafta bana bisey oldu çikolata kasikladim biliyomusun sonrada bitirdim attim kabini çöpe rahatladim