Nana yine çabuk gelir Özlem'in uzunmuş:)Allah'tan tarifini yaptı yoksa çok üzülürdü:)Hay Allah Neyse,bekleyeceğiz artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nana yine çabuk gelir Özlem'in uzunmuş:)Allah'tan tarifini yaptı yoksa çok üzülürdü:)Hay Allah Neyse,bekleyeceğiz artik
Benim yerimede gezteşekkür ederim canımın içi
Bayağı sıkılmışlar hemen olmaz gibiUnutunca yine gider onlar
Aynen öyle canım.Oldukca uzunNana yine çabuk gelir Özlem'in uzunmuş:)Allah'tan tarifini yaptı yoksa çok üzülürdü:)
Hele Özlem,ona daha zorBayağı sıkılmışlar hemen olmaz gibi
Benim de hep o mekan Yada arkadaşlar gider bizi de çekerlerSizin mekan genelde +18 ,ondandır Evva öyle en azindan
Evet tarifleri göremiyeceğim merak ettim diyorHele Özlem,ona daha zor
Tarifin nerede ne zaman gelecekBenim de hep o mekan Yada arkadaşlar gider bizi de çekerler
Keske uslu dursalarHele Özlem,ona daha zor
İst la ablama geldim 4 çocuk var toplam 8 kişiyiz abla. Sakin bir zaman da yapmam lazım yoksa sunum yapamadan biterTarifin nerede ne zaman gelecek
Geyik yaparken eğlenceli,ama sonu cixKeske uslu dursalar
O zaman senin tarif kaldı :)İst la ablama geldim 4 çocuk var toplam 8 kişiyiz abla. Sakin bir zaman da yapmam lazım yoksa sunum yapamadan biter
İst la ablama geldim 4 çocuk var toplam 8 kişiyiz abla. Sakin bir zaman da yapmam lazım yoksa sunum yapamadan biter
Kim ben miiyi aksamlar guzel fit hatunlar