Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ablam biz eskidik:)
Sen daha eskiisn gerçi:)Ben geç kalmışım:)
Yok ben okudum ama okuduğumu anlamadım ne maceralar ne maceralarÖnce ben sonra kim olursa artık ben bile yazamam oraya beni aşar oralar
O zaman kışın düşüneyim bi. Çok sık iltihaplanıyorYok be az biraz sert şeyler yemiyosun bir muddet okadar
Bende biraz kaçtım beyime kahve yapayım sonra ortalığı toparlayayım:)
Aynen ablam kalmadı:)Biz demir çaktık:)En eskilerde çok fazla kimse yok zaten.
2 sene var aramızda çok değil yani
Sağol ablamBeyine yap kahveyi bakalım için karşılıklı
Ben rahat ettim şükür ,kardeşim oldu o hala çeker boğazından. Kimi memnun kimi memnun değil.O zaman kışın düşüneyim bi. Çok sık iltihaplanıyor
Allahın emriyle gitBu sefer kaçtım
Abooo hayatımda hiç böyle güzel bir cümle duymadımBenim kalbim yok, Kukrim aldi
Yok ben okudum ama okuduğumu anlamadım ne maceralar ne maceralar
O zaman kışın düşüneyim bi. Çok sık iltihaplanıyor
Bu kötü oldu işte keşke demeseydinBen rahat ettim şükür ,kardeşim oldu o hala çeker boğazından. Kimi memnun kimi memnun değil.
Aynen ablam kalmadı:)Biz demir çaktık:)
Sağol ablam
Ozaman özele geçelim dermişimNeyi anlamadın çocuğum sor diyim sana:))
Bademcik sorunun varsa hiç düşünme aldır gitsin,şimdi daha rahat yaz kış olsada zaten soğuk yemen lazım dondurmada bulunuyor sonuçta.Benim 76 yılı filandı herhalde aldırdığımda önceden çok iltihaplanırdı artık olmuyor sık sık..
Ama ben rahat ettim kiz iyiki aldirmisim kardeşim istisnaBu kötü oldu işte keşke demeseydin
Hersene defalarca iltihaplanir. Geçen kışı iltihapli şiş bogazla gecirdim. Bu dusunucem :)Neyi anlamadın çocuğum sor diyim sana:))
Bademcik sorunun varsa hiç düşünme aldır gitsin,şimdi daha rahat yaz kış olsada zaten soğuk yemen lazım dondurmada bulunuyor sonuçta.Benim 76 yılı filandı herhalde aldırdığımda önceden çok iltihaplanırdı artık olmuyor sık sık..
Ozaman özele geçelim dermişim
Yok ya anlamamazlıktan geldim sevmedim konuyu
Evet baya özelÇok özele girdide o kadar detaya gerek yok bence.
Doğruyu söyledim, öyle, kalbimin sahibi ahretligimAbooo hayatımda hiç böyle güzel bir cümle duymadım
Hersene defalarca iltihaplanir. Geçen kışı iltihapli şiş bogazla gecirdim. Bu dusunucem :)