- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.922
- 698
Evet kızını alcam rakikanin hala-kaynana olacağım başınaMaşaallah çok yakışıklı,sünnette olmuş hayırlı olsun
Dur bulabilirsem koyayım bir dahaKarşıdan gordum kiz
İyi o zaman kk nında ablası olursunİki tane benden küçük kardeşim var nasıl olamazmisim pazarda hem abla diyor tüm pazarcılar
Evet kızını alcam rakikanin hala-kaynana olacağım başına
Olurum abla tuhaf gelmiyor da yenge denilmesi çok tuhafİyi o zaman kk nında ablası olursun
Eşlerimizin arkadaşları yenge diyor:)Olurum abla tuhaf gelmiyor da yenge denilmesi çok tuhaf
Aynen öyle ama bana eşimin arkadaslari hep isimle sesleniyor ben seslenmem genelde yan komşum babam yaşında yenge diyorEşlerimizin arkadaşları yenge diyor:)
Kayınbirader ve yeğenlerde :)
Kayınbirader benden büyük o yüzden o da isimle seslenir daha doğrusu konusmadigimiz için seslenmezdiEşlerimizin arkadaşları yenge diyor:)
Kayınbirader ve yeğenlerde :)
Saygıdan öyle denir canım:)İsminle hitap etmek olmuyor:)Aynen öyle ama bana eşimin arkadaslari hep isimle sesleniyor ben seslenmem genelde yan komşum babam yaşında yenge diyorabla diyemez ama çocuğu yaşındayım adamın babamdan iki yaş büyük hatta
Benim bir tane küçük var:)Kayınbirader benden büyük o yüzden o da isimle seslenir daha doğrusu konusmadigimiz için seslenmezdi
Çökertmeli pudingBen puding koyayim bari
Burda esimin arkadaşları bir çoğu eşimden de yaşca bayağı büyük sanırım o yüzden isimle hitap ediyorlar bana abi demek de tuhaf geliyor ama benden büyük oldugunu bildiğim komşularım bana abla diyorSaygıdan öyle denir canım:)İsminle hitap etmek olmuyor:)
Çökertmeli puding
Jenna dün hasta oldugunu yazmıştı. İnşallah iyidir. Yarın hastaneye gidecektiYa misafiri var yada bir yere gitti:)
Canım o saygıdan öyle denir:)Bizim buralarda hep öyledir:)Burda esimin arkadaşları bir çoğu eşimden de yaşca bayağı büyük sanırım o yüzden isimle hitap ediyorlar bana abi demek de tuhaf geliyor ama benden büyük oldugunu bildiğim komşularım bana abla diyoreşimle guluyiruz hatta mahallede en küçük biziz ona herkes abi diyor bana da abla
Şarjın bitmiş, fişe takBiri periye ulastirsin, göz ardı ettikdiye gormeyek mi
Bugün iyiydi biz görüştük:)Yani özelden muhabbetimiz oldu bir şey demedi:)Jenna dün hasta oldugunu yazmıştı. İnşallah iyidir. Yarın hastaneye gidecekti
Sabah yazmıştı öyle. İnşallah iyidirBugün iyiydi biz görüştük:)Yani özelden muhabbetimiz oldu bir şey demedi:)
Ben benden büyük olduklari için söylüyorumCanım o saygıdan öyle denir:)Bizim buralarda hep öyledir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?