- 24 Eylül 2018
- 99.038
- 296.026
- 698
Amin hemşom, tüm hastalar şifa bulsun inşallahBaşkalarının derdine derman olur, onlarda şifa bulur inşAllah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hemşom, tüm hastalar şifa bulsun inşallahBaşkalarının derdine derman olur, onlarda şifa bulur inşAllah![]()
@Nana biraz ortalık karışsa fena olmaz![]()
Tekirdaglilara seslenNevros ne gitmesi kapatın, gördükçe oylarımı sinirlerim bozuluyor
Eyyyy kazen abi beni yarışmadan malulen emekli et yara alıyorum![]()
Olur :))Kapatayım mı![]()
Dur daha 2. bildirim gidecekOlur :))
Güzel olur değil mi
Oyları bir daha mı katlayacaklar yaniDur daha 2. bildirim gidecek![]()
Güzel olur aslındaOyları bir daha mı katlayacaklar yani![]()
Ablacım hoş geldiniz çok teşekkür ederizHanımlar, siz ne yapmaya çalışıyorsunuz :) Her yarışmada bir öncekinden , seçim yapma konusunda daha çok zorlanıyoruz. Sunumlar harika , lezzetleride sunumlar kadar güzeldir. Emeğinize ,ellerinize sağlık. Şimdiden başarılar.
Harika olurGüzel olur değil mi![]()
Oyunuzun birini bana vermişsiniz, çok teşekkür ederimHanımlar, siz ne yapmaya çalışıyorsunuz :) Her yarışmada bir öncekinden , seçim yapma konusunda daha çok zorlanıyoruz. Sunumlar harika , lezzetleride sunumlar kadar güzeldir. Emeğinize ,ellerinize sağlık. Şimdiden başarılar.
Tiremisu ve cocostara vermişOyumu hepinize vermek isterdim ama sadece 2 oy hakkımız var, diğerleri için üzgünüm(
Geri alma yokGitsin bencede verenler bide geri alırmış![]()
![]()
![]()