- 24 Eylül 2018
- 98.292
- 294.630
- 698
Amin hemşom, tüm hastalar şifa bulsun inşallahBaşkalarının derdine derman olur, onlarda şifa bulur inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hemşom, tüm hastalar şifa bulsun inşallahBaşkalarının derdine derman olur, onlarda şifa bulur inşAllah
@Nana biraz ortalık karışsa fena olmaz
Tekirdaglilara seslenNevros ne gitmesi kapatın, gördükçe oylarımı sinirlerim bozuluyor
Eyyyy kazen abi beni yarışmadan malulen emekli et yara alıyorum
Olur :))Kapatayım mı
Belki 3-5 oy gelirNevros ne gitmesi kapatın, gördükçe oylarımı sinirlerim bozuluyor
Eyyyy kazen abi beni yarışmadan malulen emekli et yara alıyorum
Dur daha 2. bildirim gidecekOlur :))
Güzel olur değil mi
Oyları bir daha mı katlayacaklar yaniDur daha 2. bildirim gidecek
Güzel olur aslındaOyları bir daha mı katlayacaklar yani
Ablacım hoş geldiniz çok teşekkür ederizHanımlar, siz ne yapmaya çalışıyorsunuz :) Her yarışmada bir öncekinden , seçim yapma konusunda daha çok zorlanıyoruz. Sunumlar harika , lezzetleride sunumlar kadar güzeldir. Emeğinize ,ellerinize sağlık. Şimdiden başarılar.
Harika olurGüzel olur değil mi
Oyunuzun birini bana vermişsiniz, çok teşekkür ederimHanımlar, siz ne yapmaya çalışıyorsunuz :) Her yarışmada bir öncekinden , seçim yapma konusunda daha çok zorlanıyoruz. Sunumlar harika , lezzetleride sunumlar kadar güzeldir. Emeğinize ,ellerinize sağlık. Şimdiden başarılar.
Tiremisu ve cocostara vermişOyumu hepinize vermek isterdim ama sadece 2 oy hakkımız var, diğerleri için üzgünüm(
Oyunuzun birini bana vermişsiniz, çok teşekkür ederim
Gitsin bencede verenler bide geri alırmış@Kazen abicim 2. bildirim gidecek mi
Geri alma yokGitsin bencede verenler bide geri alırmış