- 8 Nisan 2017
- 56.962
- 299.836
- 698
Misafir uçup gitmeye niyeti de yokEvet guştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misafir uçup gitmeye niyeti de yokEvet guştir
Tesekkur ederim canim
Ben de 41 olmuşum yani maaşallah im var benimki de bu sayıda kalsın
Tebrikler kaptanTesekkur ederim canim
Teşekkür ederim canımTebrikler kaptan
Erken mi dedin hemşom ben mi yanlış anladım erken errrkeeeennnn Bu kaçıncı hemşom ne erkeniHemsolar,niye erkenden pes ediyorsunuz?
Erken,geç, kime göre,neye göre hemsomErken mi dedin hemşom ben mi yanlış anladım erken errrkeeeennnn Bu kaçıncı hemşom ne erkeni
10 a yakın pınar labne yarışmasına katılmışımdır desemErken,geç, kime göre,neye göre hemsom
Katılımcı ruhun gelişmiş bu pencereden bak10 a yakın pınar labne yarışmasına katılmışımdır desem
Benim katılımcı ruhum hep gelişmişti , şimdi daralmaya başladıKatılımcı ruhun gelişmiş bu pencereden bak
Yok yok yok,daralmak sana yassahBenim katılımcı ruhum hep gelişmişti , şimdi daralmaya başladı
Bu aralar dar geziyorum zaten jenna bir de bu yönden daralayimYok yok yok,daralmak sana yassah
Kapatayım mıNevreste istediğim sayıya ulaştım oylama benim için bitmiştir
O da doğru, haklisinBu aralar dar geziyorum zaten jenna bir de bu yönden daralayim
O dediğim malzemeleri verdim Cuma günü:)Demiştim ya,çok şükür artık lazim değil diye :)Bu aralar dar geziyorum zaten jenna bir de bu yönden daralayim
Başkalarının derdine derman olur, onlarda şifa bulur inşAllahO dediğim malzemeleri verdim Cuma günü:)Demiştim ya,çok şükür artık lazim değil diye :)
Nevros ne gitmesi kapatın, gördükçe oylarımı sinirlerim bozuluyorKazen abicim 2. bildirim gidecek mi
Ooohhh kalpleri 300 500 atsın