- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.539
- 598
Hosbuldum ciceeemBlue_Peri hoşgeldin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum ciceeemBlue_Peri hoşgeldin canim
Olsun anneler olunca öyle olurİyiyim canim sen nasilsin annem.geldide cok alamadim telefonu elime simdi gordum mesaji
ne var takılsınHAbibte ile fazla takiliyorsun bu ara
Tabi hatunları gazozsuz bırakma, gir bi yerdennasılsınızzzzz yavrulartelefonumun sarjı bozuldu laptoptan girdim
Değişik oluyor dimi pc den girincenasılsınızzzzz yavrulartelefonumun sarjı bozuldu laptoptan girdim
Buna kazen bey karar veriyor sanırımMerhabalar Herkese , oy kullandıktan sonra neye göre pro üye olabiliyoruz ?
Evet gazozsuz enerjileri hep düşükTabi hatunları gazozsuz bırakma, gir bi yerden
Yazamadım alışkanlık yok cep gibi degilDeğişik oluyor dimi pc den girince
Israrla 4.konuya gelmiyorsunYazamadım alışkanlık yok cep gibi degil
Bende pasta konusunu açarken pc kullanmıştım da bi garip gelmişti telefon daha pratik geliyor alışkanlık işteYazamadım alışkanlık yok cep gibi degil
Bende pc seviyorum ama bu sıra sanki telefona alıştım:)Biraz daha alışsam iyi olacak:)Bende pasta konusunu açarken pc kullanmıştım da bi garip gelmişti telefon daha pratik geliyor alışkanlık işte
Ama senin daha çok işin oluyordur bizden farklı olarak ondan pc daha rahat geliyordur sana belkiBende pc seviyorum ama bu sıra sanki telefona alıştım:)Biraz daha alışsam iyi olacak:)
Pcde daha hızlıyım:)
Evet canım Telefondan yapınca yanlış oluyor gibi geliyor:)Ama senin daha çok işin oluyordur bizden farklı olarak ondan pc daha rahat geliyordur sana belki
Hem de nasıl sağ olsun HanimKelesimiGetir de yardımcı oldu. Anayemek alabiliyorsak birkaç şey var aklımda hamurişi alıyorsak da yedekte şeyler düşüneceğim daha sen naptın
Bu arada 2. hafta oy verip PRO üye olma şansını yakalayan üye ; Chek oldu ...