Sağol canımNevreste nevroş geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımNevreste nevroş geçmiş olsun
Aleyna Çakır galiba instagramda baktım biraz:)Oğlu bir kızın ölümüne sebep olmuş,ya da kızı öldürmüş,Müge Anlı da işleniyor konu. Kadın oğlu ve kendi suçlanıyor diye kendini vurdu diyorlar
Evet evet,kızı dövmüş,canlı yayın açmış,yayınlamışAleyna Çakır galiba instagramda baktım biraz:)
Allah akıl fikir versin yaKorunması çok iyidir ama evet,çok tehlikeliler
Amin aminAllah akıl fikir versin ya
Ay o arada ki emoji ne öyleYaşasın. Müge anlı
Cnm bu ara kk ya girip bildirimlere bakıp çıkıyorum açıkcasıretro_hippo nerelerdesin kuzu
Yaparım valla arkadaşım o kız kuzum dün gece sabaha kadar uyumadım boğazlarını mahvetmis o.çBlue_Peri bacı yapma etme cabığ buraya dön
Canım haklısın ama bu işin öncesi de var sürekli itilme kakılma olmustır kesin .. hani derler ya kangren olan kolu ya kökten kes yada bütün vücudu zehirlesin . . O kolu kesmek lazım . İlk sözlü şiddette bile bi düşünmek gerek off üzüldüm bende vallahYaparım valla arkadaşım o kız kuzum dün gece sabaha kadar uyumadım boğazlarını mahvetmis o.ç
Tabiki kuzum 9 senedir çekiyor hepsinin pisliğini çok bile dayandı kizCanım haklısın ama bu işin öncesi de var sürekli itilme kakılma olmustır kesin .. hani derler ya kangren olan kolu ya kökten kes yada bütün vücudu zehirlesin . . O kolu kesmek lazım . İlk sözlü şiddette bile bi düşünmek gerek off üzüldüm bende vallah
Annesi intihar etmiş galiba kızın babasını suçluyorlarİnstagram sağolsunEvet evet,kızı dövmüş,canlı yayın açmış,yayınlamış
İnşallah bu tatsız olaydan sonra kurtarır kendiniTabiki kuzum 9 senedir çekiyor hepsinin pisliğini çok bile dayandı kiz ☹
Darp raporu almaya gittiler annesigil ile insallah canimyaİnşallah bu tatsız olaydan sonra kurtarır kendini
eveeet, ben dün akşam yaptım fotoğraflarımı çektim bu akşam yükleyeceğim fotoğrafları.Hanımlar tariflerinizi yapacak mısınız?
Katılım için son 2 gün
@Emira SY
wertx35
@SiyahPapatyaa
retro_hippo
@Zipzip- yapacak biliyorum
Tamam bekliyoruzeveeet, ben dün akşam yaptım fotoğraflarımı çektim bu akşam yükleyeceğim fotoğrafları.