- 24 Eylül 2018
- 98.393
- 294.802
- 698
Amin canımAmin cnm rabbim yardımcımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımAmin cnm rabbim yardımcımız olsun
Ayyaşlar ,kadını kesin kendileri vurduYaa Müge yi izleyen var mı o caninin anası da öldürülmüş
İzlemiyorum hiç izlemedim ama merak ediyorum instagram müge ile dolu
İzlemiyorum hiç izlemedim ama merak ediyorum instagram müge ile dolu
Ben şok oldum ya vallah adamlar mal ya Müge ye zarar gelmese bariAyyaşlar ,kadını kesin kendileri vurdu
Sağol canım alıştık artıkYinemi abla geçmiş olsunya☹
Amin canımAy hele o virus Allah hepimizi ,her kötülükten korusun insallah
Valla busenede gelen gelene bu musibetlerin Rabbim korusun herkesi .Sağol canım alıştık artık
Hangi kadınAyyaşlar ,kadını kesin kendileri vurdu
Amin canım vardır bir sebebiValla busenede gelen gelene bu musibetlerin Rabbim korusun herkesi .
günaydın buarada citlenbikkAmin canım vardır bir sebebi
Oğlu bir kızın ölümüne sebep olmuş,ya da kızı öldürmüş,Müge Anlı da işleniyor konu. Kadın oğlu ve kendi suçlanıyor diye kendini vurdu diyorlarHangi kadın
Amin canım
ay bakmayın öyle vahşet şeylereOğlu bir kızın ölümüne sebep olmuş,ya da kızı öldürmüş,Müge Anlı da işleniyor konu. Kadın oğlu ve kendi suçlanıyor diye kendini vurdu diyorlar
Korunması çok iyidir ama evet,çok tehlikelilerBen şok oldum ya vallah adamlar mal ya Müge ye zarar gelmese bari
Dikkatimi çekti, psikopatlar sürüsü resmen,Allah korusunay bakmayın öyle vahşet şeylere
ne hayatlar var dimi hemşiremDikkatimi çekti, psikopatlar sürüsü resmen,Allah korusun
Deymiş ama çok güzellernasıl kucakladım var ya
yanımdaki kadın uzanınca bir panik oldum,hemen kasaya.kasiyer kontrol ettin mi dedi,geçe geç sen sağlamdır onlar dedim :)
hem corona olcaktım hem kaselerim kapılcaktı zaman yoktu düşünmeye
Sorma hemşirem,biz atlattık sayılır,ama çocuklarımız,yeğenlerimiz var,korkuyorumne hayatlar var dimi hemşirem