- 24 Eylül 2018
- 99.339
- 296.526
- 698
Amin canımAmin cnm rabbim yardımcımız olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımAmin cnm rabbim yardımcımız olsun![]()
Ayyaşlar ,kadını kesin kendileri vurduYaa Müge yi izleyen var mı o caninin anası da öldürülmüş![]()
İzlemiyorum hiç izlemedim ama merak ediyorum instagram müge ile dolu![]()
İzlemiyorum hiç izlemedim ama merak ediyorum instagram müge ile dolu![]()
Ben şok oldum ya vallah adamlar mal ya Müge ye zarar gelmese bariAyyaşlar ,kadını kesin kendileri vurdu
Sağol canım alıştık artıkYinemi abla geçmiş olsunya☹
Amin canımAy hele o virusAllah hepimizi ,her kötülükten korusun insallah
![]()
Valla busenede gelen gelene bu musibetlerin Rabbim korusun herkesi .Sağol canım alıştık artık![]()
Hangi kadınAyyaşlar ,kadını kesin kendileri vurdu
Amin canım vardır bir sebebiValla busenede gelen gelene bu musibetlerin Rabbim korusun herkesi .
Oğlu bir kızın ölümüne sebep olmuş,ya da kızı öldürmüş,Müge Anlı da işleniyor konu. Kadın oğlu ve kendi suçlanıyor diye kendini vurdu diyorlarHangi kadın![]()
Amin canım![]()
ay bakmayın öyle vahşet şeylereOğlu bir kızın ölümüne sebep olmuş,ya da kızı öldürmüş,Müge Anlı da işleniyor konu. Kadın oğlu ve kendi suçlanıyor diye kendini vurdu diyorlar![]()
Korunması çok iyidir ama evet,çok tehlikelilerBen şok oldum ya vallah adamlar mal ya Müge ye zarar gelmese bari
Dikkatimi çekti, psikopatlar sürüsü resmen,Allah korusunay bakmayın öyle vahşet şeylere![]()
ne hayatlar var dimi hemşiremDikkatimi çekti, psikopatlar sürüsü resmen,Allah korusun![]()
Deymiş ama çok güzellernasıl kucakladım var ya
yanımdaki kadın uzanınca bir panik oldum,hemen kasaya.kasiyer kontrol ettin mi dedi,geçe geç sen sağlamdır onlar dedim :)
hem corona olcaktım hem kaselerim kapılcaktı zaman yoktu düşünmeye![]()
Sorma hemşirem,biz atlattık sayılır,ama çocuklarımız,yeğenlerimiz var,korkuyorumne hayatlar var dimi hemşirem![]()