Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Töbeeee tobeee yapmam .Gülme bak yapacağın gün olur utanırsın
Evet batı olacak. Neresi olduguna daha karar veremedik ya :)Sizin bundan sonra batı olacak değil mi:)İstanbul mu istiyorsunuz:)
Annen sayılırımTöbeeee tobeee yapmam .
Bekarken ben eti hiiic yemezdim elimi dahi degmezdim bana ayri etsiz yemek yapardı annem.hele isgembe falan yiyolarya ogğ derdim kacardin,annemde ilerde hamile olunca canin isgembe cekerde anne yap dersin demişti anne süs Allah aşkına tovbeee asla demiştim şükür istemedi canım falan aynı annem gibi konustun şuan abla
Bende deve cevireyim anca yarışırızO ejderha dolduracak ateş çıkartacak
Hakkınızda hayırlısıEvet batı olacak. Neresi olduguna daha karar veremedik ya :)
Alt limit 2 kaşıktı dimi? 2 kaşık yeter kuyruk kısmına ince cila yaparımKaç kutu labne kullanacaksın
Karaağaç asmalı bahçede köy kahvaltısı, Harbiye şelalesinde balık tavsiye ederim@Bal0ncuk kısmet olursa Hatay a geleceğiz senle konusmustuk ya yazdigin yerleri not aldım ekledim gezi planına
Saol canımHakkınızda hayırlısı
Annem 50 yaşında sen olsan olsan en küçük teyzem olursun yada ablamAnnen sayılırım
Harbiye de balık listede vardı ama bak köy kahvaltısı için seçenek yoktu bak o yüzden çooooook teşekkür ediyorum canım aldım listeye hemennnKaraağaç asmalı bahçede köy kahvaltısı, Harbiye şelalesinde balık tavsiye ederim
Aklım sende hep inşallah iyi olursun dualarımız seninle arada ses ver meraklanmayalimAynı canım, hastanelerle koşturuyorum
Aynen tavuklu tatlı varsa tatlılı tavuk da olur kiTavuk göğsü tatlı var bu niye olmasin ondada gerçek tavuk göğsü kullanılıyor aslinda
Olsun şu ortamı başka nerede bulacağım varsın harcanayım sizleri kazandımmSen burada harcanıyorsun öğretmenim
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versinAnnem 50 yaşında sen olsan olsan en küçük teyzem olursun yada ablam
CanımsınOlsun şu ortamı başka nerede bulacağım varsın harcanayım sizleri kazandımm