- 16 Mart 2019
- 5.739
- 14.699
- 248
Ah ah napcaz bu hamamlarıAynı hamam aynı tas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ah napcaz bu hamamlarıAynı hamam aynı tas
Hamam tası gümüştenAh ah napcaz bu hamamları
Yok cano ben kv ile yasiyorum inan cimrinin 'teki zaten moralmanlarim bozuk ona karsi hic bulasmim benKara_gozlum gelsene
Sohbete gelYok cano ben kv ile yasiyorum inan cimrinin 'teki zaten moralmanlarim bozuk ona karsi hic bulasmim ben
En ameliyattan çok korkuyorum ne için uaptiracaksinBurun estetiği oluyorum ahali
Şeklini beğenmiyorum komşum olmuş cok doğal bende düşünüyorumB
En ameliyattan çok korkuyorum ne için uaptiracaksin
File taktıran arkadaşlar var diyorlar ki oradan nasıl denk getiriyorsa yine balkona pisliyorlar artık saygı duyuyorum güvercinlereAynı bizimde öyle. Ben klima ve kombinin üzerine koli doldurdum
Yine tünücek bi yer buluyorlar
Aslında çok hoş burnun fotoda öyle gözüküyor yaniŞeklini beğenmiyorum komşum olmuş cok doğal bende düşünüyorum ☺☺
Oo sen baya köye gitmişsinUlucaktayım Aha haa ben manisalıyım
Ben Manisa liyim yavrum minik TarzanUlucaktayım Aha haa ben manisalıyım
Canım memleketlim bende sizden sayılırım artıkBen Manisa liyim yavrum minik Tarzan
Cok teşekkür ederim kuzum bakalım şimdilik araştırıyorumAslında çok hoş burnun fotoda öyle gözüküyor yani
Benim dedemde Manisa'lıBen Manisa liyim yavrum minik Tarzan
File taktıran arkadaşlar var diyorlar ki oradan nasıl denk getiriyorsa yine balkona pisliyorlar artık saygı duyuyorum güvercinlere