Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy tuzlu olcak demi kafa gittiTuzlu sebo mu var![]()
Hiç sorma. Bide kuşlar var tabii. Onların kakkişleri var. Çok dertliyim bu konu daamannn boşver
Nankörlük diz boyu![]()
Hiç sorma. Bide kuşlar var tabii. Onların kakkişleri var. Çok dertliyim bu konu da![]()
Hani bize yok mu
Özelden doktor tavsiyesi verdiğim Gizem sen miydin yaSelam beybitolar![]()
Pınar in bizi görüp ayrı ayrı hediye yollaması lazım kendileri bile şaşırıyordur kullandığımız alanlara, sunumlarımızaYani en az 20 olur tatli kategorisi cunku :) tatlilar lebiderya![]()
Deli blue peri ve cadı nana gözümden kacmadi
Öyle oldu. Sorun degil bacımsen benden dertli çıktın
Kanayan yarana bilmeden tuz bastım![]()
Deli ve cadılara özel buHani bize yok mu![]()
Tamam şimdi olduDeli ve cadılara özel bu![]()
Bilmem ne konu da tavsiye verdin ne doktoruÖzelden doktor tavsiyesi verdiğim Gizem sen miydin ya![]()
Öyle oldu. Sorun degil bacım
Kuş degil mandıra var sanki. Neyse anlatmayayım. Balkonum kuş istilasına ugruyor. Gına geldi![]()
Bizimkiler klima motorunun üzerine koloni kurdular elleşmiyoruz balkon onların oldu artıkÖyle oldu. Sorun degil bacım
Kuş degil mandıra var sanki. Neyse anlatmayayım. Balkonum kuş istilasına ugruyor. Gına geldi![]()
Eline sağlık asko gelen yoğsa ben musaitim
İzmir'e taşıncaktın, kadın doğumcu sormuştun sensen tabiBilmem ne konu da tavsiye verdin ne doktoru![]()
Bingooooİzmir'e taşıncaktın, kadın doğumcu sormuştun sensen tabi![]()
Senmişsin isimden hatırladımBingooooO benim hatta buldum ve rahim filmi bile çektirdim
![]()
Yarın yapayım o zaman1 oyumu sana veririm ben abla![]()
Cok teşekkür ederim yol uzun bir yerden başlamak lazımSenmişsin isimden hatırladımiyi hadi başlamışsın hayırlı olsun
![]()