Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy tuzlu olcak demi kafa gitti ozaman ya şu fokusmu ne tekirdaglinin tarif yada cantanemin yaptığımı harbi Tekirdağ'ın tarifini yapacak olan varmikiTuzlu sebo mu var
Hiç sorma. Bide kuşlar var tabii. Onların kakkişleri var. Çok dertliyim bu konu daamannn boşver
Nankörlük diz boyu
Hiç sorma. Bide kuşlar var tabii. Onların kakkişleri var. Çok dertliyim bu konu da
Hani bize yok mu
Özelden doktor tavsiyesi verdiğim Gizem sen miydin yaSelam beybitolar
Pınar in bizi görüp ayrı ayrı hediye yollaması lazım kendileri bile şaşırıyordur kullandığımız alanlara, sunumlarımızaYani en az 20 olur tatli kategorisi cunku :) tatlilar lebiderya
Deli blue peri ve cadı nana gözümden kacmadi ee hadi ikimizdede azcik olduğuna gore içelim baliiiim
Öyle oldu. Sorun degil bacımsen benden dertli çıktın
Kanayan yarana bilmeden tuz bastım
Deli ve cadılara özel buHani bize yok mu
Tamam şimdi olduDeli ve cadılara özel bu
Bilmem ne konu da tavsiye verdin ne doktoruÖzelden doktor tavsiyesi verdiğim Gizem sen miydin ya
Öyle oldu. Sorun degil bacım
Kuş degil mandıra var sanki. Neyse anlatmayayım. Balkonum kuş istilasına ugruyor. Gına geldi
Bizimkiler klima motorunun üzerine koloni kurdular elleşmiyoruz balkon onların oldu artık kiraya ortak olmaları gerekÖyle oldu. Sorun degil bacım
Kuş degil mandıra var sanki. Neyse anlatmayayım. Balkonum kuş istilasına ugruyor. Gına geldi
Eline sağlık asko gelen yoğsa ben musaitim
İzmir'e taşıncaktın, kadın doğumcu sormuştun sensen tabiBilmem ne konu da tavsiye verdin ne doktoru
Bingoooo O benim hatta buldum ve rahim filmi bile çektirdimİzmir'e taşıncaktın, kadın doğumcu sormuştun sensen tabi
Senmişsin isimden hatırladım iyi hadi başlamışsın hayırlı olsunBingoooo O benim hatta buldum ve rahim filmi bile çektirdim
Yarın yapayım o zaman1 oyumu sana veririm ben abla
Cok teşekkür ederim yol uzun bir yerden başlamak lazımSenmişsin isimden hatırladım iyi hadi başlamışsın hayırlı olsun