- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Yap abla ayıpsın oyun hazır burdaYarın yapayım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap abla ayıpsın oyun hazır burdaYarın yapayım o zaman
Bizimde kombinin üstüne yapmışlardı. İlk taışındıgımız zaman. Yavrular ordan aşagı düşmüş. Biri ölmüş, digerinin bacagı kırılmış. Çok üzülmüştüm yavruya
Çok Güldüm yaa
geçen balkonumda saskıma yuva yaptı kuş
Günlerce oturdu üstünde kıpırdamadan
Minik bir yavrusu oldu çok tatlıydılar
Çocukları görmen lazımdı öyle mutlu oldular ki
Güzel bir şeye şahit oldular
En güzeli, başla tabi alışabildin mi İzmir'e, bizim buralar iğrenç derecede sıcak tabi orası çekilmiyo daCok teşekkür ederim yol uzun bir yerden başlamak lazım ☺☺
Biz açlardan kalır mi? kalmaz. Ama bir dahaki sefere kaçıklar kontenjanından sanada bir porsiyon ayırırımEline sağlık asko gelen yoğsa ben musaitim
Aynı bizimde öyle. Ben klima ve kombinin üzerine koli doldurdumBizimkiler klima motorunun üzerine koloni kurdular elleşmiyoruz balkon onların oldu artık kiraya ortak olmaları gerek
Başkası vermeyecekse olurYap abla ayıpsın oyun hazır burda
Başkasını bilemem artıkBaşkası vermeyecekse olur
Son dakikaya sıkıştı mi daha bir heyecanli oluyorMinik Duduklu Tencere uzaktan gülme kız gel buraya tarifin nerde gelmiyormu yoksa yine son dakika golümü
İyi bende ne olsun aynı tas aynj hamamSağlığına duaciyim sen nasılsın minikim
Hepimiz ayni seyi düşünüyoruzPınar in bizi görüp ayrı ayrı hediye yollaması lazım kendileri bile şaşırıyordur kullandığımız alanlara, sunumlarımıza
Alıştım sayılır hatta gavurluga doğru yoldayım evet sıcak var ama bulunduğum yer yüksek biraz ondan normal geliyorEn güzeli, başla tabi alışabildin mi İzmir'e, bizim buralar iğrenç derecede sıcak tabi orası çekilmiyo da
Hadi bakalım. bende coğğ acım allahım yoğ mu bir tas yemek verenBiz açlardan kalır mi? kalmaz. Ama bir dahaki sefere kaçıklar kontenjanından sanada bir porsiyon ayırırım
Yapıyorum begenmiyorsunuzİyi varmis baya zaten Minik Duduklu Tencere cepte her zaman yapmadigi icin
Hamam la tası değiştirİyi bende ne olsun aynı tas aynj hamam
NeresiAlıştım sayılır hatta gavurluga doğru yoldayım evet sıcak var ama bulunduğum yer yüksek biraz ondan normal geliyor ☺☺
Aynı hamam aynı tasHamam la tası değiştir
Aa çok ayıp İzmir'imize gavur demeyelim lütfen hangi yüksek bölgedesin acabaAlıştım sayılır hatta gavurluga doğru yoldayım evet sıcak var ama bulunduğum yer yüksek biraz ondan normal geliyor ☺☺
Allah'ım bu nasıl bir espridir gömün beni üşüyorumHamam la tası değiştir
Ulucaktayım Aha haa ben manisalıyımAa çok ayıp İzmir'imize gavur demeyelim lütfen hangi yüksek bölgedesin acaba
Bu sıcakta iyi gelir soğuk espiriAllah'ım bu nasıl bir espridir gömün beni üşüyorum