- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Yap abla ayıpsın oyun hazır burdaYarın yapayım o zaman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap abla ayıpsın oyun hazır burdaYarın yapayım o zaman![]()
Bizimde kombinin üstüne yapmışlardı. İlk taışındıgımız zaman. Yavrular ordan aşagı düşmüş. Biri ölmüş, digerinin bacagı kırılmış. Çok üzülmüştüm yavruya
Çok Güldüm yaa
geçen balkonumda saskıma yuva yaptı kuş
Günlerce oturdu üstünde kıpırdamadan
Minik bir yavrusu oldu çok tatlıydılar
Çocukları görmen lazımdı öyle mutlu oldular ki
Güzel bir şeye şahit oldular![]()
En güzeli, başla tabiCok teşekkür ederim yol uzun bir yerden başlamak lazım ☺☺
Biz açlardan kalır mi? kalmaz. Ama bir dahaki sefere kaçıklar kontenjanından sanada bir porsiyon ayırırımEline sağlık asko gelen yoğsa ben musaitim![]()
Aynı bizimde öyle. Ben klima ve kombinin üzerine koli doldurdumBizimkiler klima motorunun üzerine koloni kurdular elleşmiyoruz balkon onların oldu artıkkiraya ortak olmaları gerek
Başkası vermeyecekse olurYap abla ayıpsın oyun hazır burda![]()
Başkasını bilemem artıkBaşkası vermeyecekse olur![]()
Son dakikaya sıkıştı mi daha bir heyecanli oluyorMinik Duduklu Tencere uzaktan gülme kız gel buraya
tarifin nerde gelmiyormu yoksa yine son dakika golümü
![]()
İyi bende ne olsun aynı tas aynj hamamSağlığına duaciyim sen nasılsın minikim![]()
Hepimiz ayni seyi düşünüyoruzPınar in bizi görüp ayrı ayrı hediye yollaması lazım kendileri bile şaşırıyordur kullandığımız alanlara, sunumlarımıza![]()
Alıştım sayılır hatta gavurluga doğru yoldayımEn güzeli, başla tabialışabildin mi İzmir'e, bizim buralar iğrenç derecede sıcak tabi orası çekilmiyo da
![]()
Hadi bakalım.Biz açlardan kalır mi? kalmaz. Ama bir dahaki sefere kaçıklar kontenjanından sanada bir porsiyon ayırırım![]()
Yapıyorum begenmiyorsunuz
Hamam la tası değiştirİyi bende ne olsun aynı tas aynj hamam![]()
NeresiAlıştım sayılır hatta gavurluga doğru yoldayımevet sıcak var ama bulunduğum yer yüksek biraz ondan normal geliyor ☺☺
Aynı hamam aynı tasHamam la tası değiştir![]()
Aa çok ayıp İzmir'imize gavur demeyelim lütfenAlıştım sayılır hatta gavurluga doğru yoldayımevet sıcak var ama bulunduğum yer yüksek biraz ondan normal geliyor ☺☺
Allah'ım bu nasıl bir espridir gömün beni üşüyorumHamam la tası değiştir![]()
UlucaktayımAa çok ayıp İzmir'imize gavur demeyelim lütfenhangi yüksek bölgedesin acaba
![]()
Bu sıcakta iyi gelir soğuk espiriAllah'ım bu nasıl bir espridir gömün beni üşüyorum![]()