Bende seyretmiyorum ya kafa kaldırmazHiç seyretmem mügeyi.
Ben gördüm nasılsa
Bakın ben birşey demiuorum gelmek isteyen gelir ve içerGazoz içmeye gelem sana
Bende seyretmiyorum ya kafa kaldırmaz
Bazıları aynı seytan gibi vallah kötülük anası ama bazıları da poncik tabihadi ya
normal biri gelirse çok ponçik gibi geliyor yurdum insanjna hayranlıkla bakıyorum o zaman
İyi güzelde merak etmedin mi hiç ya erkekse
Yok etmedimhadi ya
normal biri gelirse çok ponçik gibi geliyor yurdum insanjna hayranlıkla bakıyorum o zaman
Gazoz içmeye gelem sana
erkek mi töbeee çoktan numara alırdım sizden erkek olsam ne işim olurhadi ya
Özel mesaj ne zaman geliyorBakın ben birşey demiuorum gelmek isteyen gelir ve içer
Abla etrafinda alengirli insan varsa çok işe yarıyor aslındaÇok dramatik bana göre çokta alengirli ilişkiler.
Şaka ettim yahuerkek mi töbeee çoktan numara alırdım sizden erkek olsam ne işim olur
Sende mi abla yaaBana kahve ikram ediyor,diğerlerine gazoz
Aha haa profile bak ha bu aradaBakın ben birşey demiuorum gelmek isteyen gelir ve içer
Ben olsam merak ederdimYok etmedimBana hayran bir erkek
Abla etrafinda alengirli insan varsa çok işe yarıyor aslındaben eskiden pembe gözlükler dolaniyordim bu program sayesinde haklarını daha iyi biliyorsun ya gerçekten bak
Bu işte bir iş varBana kahve ikram ediyor,diğerlerine gazoz
AnlamadımÖzel mesaj ne zaman geliyor
Ama cikmasaydi kim nerden bilecekti polis bazı delillere ulaşamayınca dosya kapanıp gidiyorKurt postu giyip minnoş olanlarda var açığını görene kadar bilemiyorsun ki,yok anacım seyretmem bir kere çok dikkatimi çeken palu olayı vardı mesela.Düşünsene yaşanan o iğrenç hayatları kimin eli cebinde belli değildi.