Konudan bulurum o zamanBen yorum yaptım şimdi konu sahibi kaçtı diyenormal durumda var cnm asagıya doğru inin masal mı ne ismi
Ben keleş kullancam nasılsa tırpan her şekil geliyorKeleş mune ablanın tırpanını kesermi sanıyon yavrum heheyt
Pardon vallah konu konuyu açtı yoksa ben yemek istiyorumBdv cıssssss
Şaka yaptım ya bizde bakıp konuşuyoruzPardon vallah konu konuyu açtı yoksa ben yemek istiyorum ☹☹
Keleş sahibi olmak kolay değil tabi
Abla bak görüyorsun bide benim yüzümdenmiş ben burda uslu uslu takılıyorumBdv cıssssss
Bugün nasılsın güzelciğim?Şaka yaptım ya bizde bakıp konuşuyoruzOrada okuyucu ol derine dalma
Abla bak görüyorsun bide benim yüzümdenmiş ben burda uslu uslu takılıyorumGizemm0 gelmiş banlandıra banlandıra anlatıyor
Şimdi duyda elini bana bulama
Bir avuç çekirdek dışında güzelders çalışmaya başladım.oglan uyandı da onu yatırırken bakayım dedim ne var ne Yok
Ama aşk olsun ya ödüm koptuŞaka yaptım ya bizde bakıp konuşuyoruzOrada okuyucu ol derine dalma
Her seferinde daha umutsuz oluyorumBende buldum bendeeee
Hepinizi yoldan cıkarcamAbla bak görüyorsun bide benim yüzümdenmiş ben burda uslu uslu takılıyorumGizemm0 gelmiş banlandıra banlandıra anlatıyor
Şimdi duyda elini bana bulama
Az dur kız bakıp gelicem marak ettimHepinizi yoldan cıkarcamama herkes hemen diyor nerde nerde
Bende yemek yok ama eşim sosisli sandviç istedi onu yapacam böyle arada pratik şeylerde yeriz
İşte cnm gelde ban yeme.Şeytani fikirlere bakkk.