- 8 Nisan 2017
- 56.798
- 297.454
İyi valla aynı ne olsun yuvarlanmacaİyidir,sen nasılsın?
Bu ilk benim aklima gelmiş olamaz demi o zaman kendimle gurur duyarımÇok yaratıcı
Aynen,alçak sürünmeİyi valla aynı ne olsun yuvarlanmaca
Bende çok çay içtim bugünAleyküm selam canım akşam demleri işte
Bu ilk benim aklima gelmiş olamaz demi o zaman kendimle gurur duyarım
Aynen,alçak sürünme
Napiyon minik kuş
İyi ne olsun çocuklar yatti ev talan ev mi kk mi diye sordu iç sesim sonra kk dediNapiyon minik kuş
İşte yarışma neler öğretiyorNe cevherler var
Bence yapılmıştırBu ilk benim aklima gelmiş olamaz demi o zaman kendimle gurur duyarım
Bende mutfak masasında oturmuş iğrenç bitki çayımı içiyorum keyifleİyi ne olsun çocuklar yatti ev talan ev mi kk mi diye sordu iç sesim sonra kk dedigeldim sen nasılsın canım
Sağolsun pınar labne bizi çok beğendi hep geliyorİşte yarışma neler öğretiyor
Tövbe hiç aklıma gelmediBence yapılmıştır
Yapılmasında mahsur varmıBence yapılmıştır
Bende çok çay içmişim uykum yok evin neresinden başlasam diye düşünüyorum şuan şevk geldiBende mutfak masasında oturmuş iğrenç bitki çayımı içiyorum keyifle
Bunu görmeleri lazımSağolsun pınar labne bizi çok beğendi hep geliyor
Geçen tariflere baktım da ünlü biri yapıyor ya tarifleri burdaki sunumlar 10 a katlar 100 le çarpar sunumda o tarifleri
Yok canımYapılmasında mahsur varmıyoksa daha katilmim
Bence o yüzden hala bizimleler heleBunu görmeleri lazım
Kız otur oturduğun yerde gece gece ne işi sabah yaparsın boşver ev işi nankör yap yap yine aynı bitmiyor boz bitiyoruz sadeceBende çok çay içmişim uykum yok evin neresinden başlasam diye düşünüyorum şuan şevk geldi
Evet çok iyi tarifler yapıldı,yapılıyor:)Bence o yüzden hala bizimleler heleCanfeb in davullu sunumu vardı ya ben ekranda öyle guzelini görmedim