- 24 Mart 2020
- 9.906
- 35.585
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğretmenim sende gelecek mi ayarlayayim sana da bir elbise hemenMerhaba hanımlar nasılsınız herkes Iyidir inşallah
Asiri sadeDeğil mi
Daha ne istiyor anlamadıkO niye öyle silah zoruyla oynuyor sıfatsuz
Parti var partiDiyet konusunun üstüne mı gelmişim hemen geri gidiyorum
Yok düğün var pardon doğum günüDiyet konusunun üstüne mı gelmişim hemen geri gidiyorum
Biraz abartalimAsiri sade
Yakışır, abartalimBiraz abartalim
Ikimiz de daha iyiyiz yarın ilaçlar bitecek bakalım ama benim koku tat gelmedi daha eşimin de boğaz ağrısı geçmedi sizler nasılsınız var mı belirti sizlerde kardeşin ve eşi nasılİyidir canım sen nasıl oldun,eşin iyi mi?
Ahretliğimin doğum günü bizim icin dugun gunu
Çok ta zarifAsiri sade
Koku 7-8 gün gelmiyor diye okudumIkimiz de daha iyiyiz yarın ilaçlar bakalım ama benim koku tat gelmedi daha eşimin de boğaz ağrısı geçmedi sizler nasılsınız var mı belirti sizlerde kardeşin ve eşi nasıl
Adnan Oktar ve kedicikleri gibi klip olmuş
Hem de nasılÇok ta zarif
Asillik bizim ruhumuzda varHem de nasıl
Inşallah hocam ,maşallah hocamAdnan Oktar ve kedicikleri gibi klip olmuş
Benim esiminde sırt ağrısı var bı kaç gündür ama başka bir sıkıntısı yok benimde 2 gündür başım ağrıyorKoku 7-8 gün gelmiyor diye okudum
Erkek kardeşimin negatif çıktı,biz iyiyiz:)
Kardeşimin eşinin sırt ağrıları var,tat alma yok:)Ama daha iyiymiş:)
Avamiz batsinAsillik bizim ruhumuzda var
Kardeşine sevindim valla iyi ama bak benim de negatif çıktı güya ama semptomlar var. Aynı bak benim de sırtım çok ağrıyordu eklem ağrısı için verdikleri ilaç iyi geldi ama yani . İnşallah sizlerde çıkmaz gelininize de Allah acil şifalar versin. Ay kalıcı olmasın da 7-8 güne raziyimKoku 7-8 gün gelmiyor diye okudum
Allah herkese şifa versinKoku 7-8 gün gelmiyor diye okudum