- 24 Eylül 2018
- 97.361
- 292.785
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni okula birakip gittiler parka falan götürmüş ağlamış hep okulun önüne gelince sevinmiş gülmeye başlamış yavrum ,arkadasim da vardı ayni yerde girdik sinava onu öptü bay bay yapti giderken bana yok neyse yatmadan barıştıkOy kıyamamTabi en çok sen ilgileniyorsun:)Bırakıp gittin zannetmiştir:)
Sade?Konseptimiz sade ama güzel
He tamm ozaman ,konsept elti düğününe giderken olsunO orda konu mankeni sen elbiseyi şey etcen
Rabbim sizi hiç ayırmasınBeni okula birakip gittiler parka falan götürmüş ağlamış hep okulun önüne gelince sevinmiş gülmeye başlamış yavrum ,arkadasim da vardı ayni yerde girdik sinava onu öptü bay bay yapti giderken bana yok neyse yatmadan barıştık
Çıkış şarkımız bu
Güzel konseptHe tamm ozaman ,konsept elti düğününe giderken olsun
AnlastikÇıkış şarkımız bu
Afif şeyler seçtikAllah'tan sade
Ben atlattım çok şükür o işi.cok sikmayı düşünmüyorum kendimi bugün İzmir bombası tombik döner yedim öğlenDaha aşure yapmadım yapayım bir daha kaçamak olmasın diyorum:)
Kardeşimin eşinin tat alma yok düzelsin sonra yapayım diyorum:)En fazla 1 hafta 10 gün sürer
Yerim onu ya Rabbim bağışlasınBeni okula birakip gittiler parka falan götürmüş ağlamış hep okulun önüne gelince sevinmiş gülmeye başlamış yavrum ,arkadasim da vardı ayni yerde girdik sinava onu öptü bay bay yapti giderken bana yok neyse yatmadan barıştık
Biri yakışmaz da muhakkak biri yakışır riske atamayiz bu benim dogumgunusumO neydi gııı bukalemun gibi
AminnnRabbim sizi hiç ayırmasın
Değil mi
Benim sıkmam lazım canım zaten kolay veremiyorumUmarım yapabilirimBen atlattım çok şükür o işi.cok sikmayı düşünmüyorum kendimi bugün İzmir bombası tombik döner yedim öğlen
Aminn hepimizinkini canım sağolYerim onu ya Rabbim bağışlasın
İyidir canım sen nasıl oldun,eşin iyi mi?Merhaba hanımlar nasılsınız herkes Iyidir inşallah