Öyle canımRabbim beterinden korusun :)Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin en kisa sürede atlatirlar ins.Allah malesef hepimiz geciricez galiba bi şekilde bu illeti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canımRabbim beterinden korusun :)Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin en kisa sürede atlatirlar ins.Allah malesef hepimiz geciricez galiba bi şekilde bu illeti
O kadar sade yaniBen mavi olsam
HoşgeldinGeldim
Aretim için beni öyle görünce sevinir çünküO kadar sade yani
Yok benimki süpriz yapıcam dedi bir yol gittik resmen beynim yandı döne döne birde baktım alabalık tesisine gittik iyi hoş dedim yiyelim dönüşte balıklar midemde halay çekiyordu en son yol tuttu beni sanırımAmin canım,Allah hepimize iyilik versinTemizlik mi yaptın yine ?
Keşke daha dikkat çekici bir şey bulsaydın sönük kalacaksınAretim için beni öyle görünce sevinir çünkü
Bakalım bölümde yetkim var mı?Nevreste benim eski kpss konum var başlığı değiştirebilir miyiz
Mune'ye yaz canım o bölümde yetkim yok:)Nevreste benim eski kpss konum var başlığı değiştirebilir miyiz
Neyse benden de avalı olmayin en avalisi ben olmam.lazimKeşke daha dikkat çekici bir şey bulsaydın sönük kalacaksın
İyi sürpriz olmuş sanaYok benimki süpriz yapıcam dedi bir yol gittik resmen beynim yandı döne döne birde baktım alabalık tesisine gittik iyi hoş dedim yiyelim dönüşte balıklar midemde halay çekiyordu en son yol tuttu beni sanırım
Hoş buldum yakalandımHoşgeldin
Ben küstüm ona yeni konu açarımMune'ye yaz canım o bölümde yetkim yok:)
Etrafima, ustume elektrik döşerimKeşke daha dikkat çekici bir şey bulsaydın sönük kalacaksın
Hayırdır?Ben küstüm ona yeni konu açarım
Banlamadi beniHayırdır?
Bu nasılEtrafima, ustume elektrik döşerim
Aç daha iyi güncel olur:)Ben küstüm ona yeni konu açarım