• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 2.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    347
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar hanımlar :KK15::KK15:

:KK45::KK45::olamaz::olamaz:
1600063442374.png

Mapıs böyle yaşlandırdı beni sjksjsjksjk :olamaz::olamaz::confused::confused:

Sen niye ban yemistin abla ben birsey anlamadim :KK70: müdür ban diyince keleşi masanın üstüne koysaydin :KK70:

Bende anlamadım ki,bir anda bulutların üstüne yolladılar :KK70: konu dışı gittim kesin kim kib yaptıysa artık :olamaz: keleş kesmedi bu seferde yine

Arada kaynadin mi,noldun?Corç nerde ?:p

Yok beaa şekercim konu duşı gittim kesin,oysaki +18de ağzımı bilem açmadım :olamaz: :olamaz: corcun selamları var yeni kurbanlar arıyom dedi :KK70:

Son düzenleme:
Çok şükür atlattim :) siz nasilsiniz esimin arkadaslarinda var diyordun onlar nasil oldular
Bununla geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Arkadaşı da işe başladı. Ona da tekrar test yapılmamış ama hala tam iyileşememiş. Kronik astım hastasıymış 😟

Bununla geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Arkadaşı da işe başladı. Ona da tekrar test yapılmamış ama hala tam iyileşememiş. Kronik astım hastasıymış 😟
Sagol canim amin. Kimseye yasatmasin insallah.
Hastalik belirtileri devam etmiyorsa kesinlikle 2. Testi yapmiyorlar.

Yok beaa şekercim konu duşı gittim kesin,oysaki +18de ağzımı bilem açmadım :olamaz: :olamaz: corcun selamları var yeni kurbanlar arıyom dedi :KK70:
Yaktılar seni şekercigim ya :P Aleykumselam,sen de selam söyle tesbihli yakışıklıya:D

Hoş geldin ablam. Zaman senden neler alıp götürmüş. Bu ne hal :cry:
Nasıl kıydılar sana

Hoş gördüm sağol,sorma anacım çökertti beni mapıs hayatı :olamaz: :olamaz:

Yaktılar seni şekercigim ya :p Aleykumselam,sen de selam söyle tesbihli yakışıklıya:KK70:

Onunda selamı var dünya yakışıklısı corcun :KK70:

[​
Tatlı tatlı sohbet ediyordun halbuki,HanimGülün sucu ne?🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Aynen şekercim uzaya fırlamış gibin oldum

Hoş gördüm sağol,sorma anacım çökertti beni mapıs hayatı :olamaz: :olamaz:

Onunda selamı var dünya yakışıklısı corcun :KK70:

[​

Aynen şekercim uzaya fırlamış gibin oldum
O nasıl asil göz kırpmış oyle :KK53: :KK30::KK8: Allah bir daha düşürmesin şekercigim :KK48:

Back