- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Dostca hatirlanacagini sanmasam da haklisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostca hatirlanacagini sanmasam da haklisin
İkinci test yapmiyorlar. 28 gün karantinada kaldim. Gecen hafta bitti. Bir haftadir serbestim.Sen nasıl oldun canım. Test yaptırdın mı tekrar?
Şimdi nasılsınİkinci test yapmiyorlar. 28 gün karantinada kaldim. Gecen hafta bitti. Bir haftadir serbestim.
Çok şükür atlattim :) siz nasilsiniz esimin arkadaslarinda var diyordun onlar nasil oldularŞimdi nasılsın
Sen niye ban yemistin abla ben birsey anlamadim müdür ban diyince keleşi masanın üstüne koysaydin
Arada kaynadin mi,noldun?Corç nerde ?
GünaydınGunaydinnnnnnnnnnn
Sen niye ban yemistin abla ben birsey anlamadim müdür ban diyince keleşi masanın üstüne koysaydin
Arada kaynadin mi,noldun?Corç nerde ?
Bununla geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Arkadaşı da işe başladı. Ona da tekrar test yapılmamış ama hala tam iyileşememiş. Kronik astım hastasıymışÇok şükür atlattim :) siz nasilsiniz esimin arkadaslarinda var diyordun onlar nasil oldular
Hoş geldin ablam. Zaman senden neler alıp götürmüş. Bu ne hal
Sagol canim amin. Kimseye yasatmasin insallah.Bununla geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Arkadaşı da işe başladı. Ona da tekrar test yapılmamış ama hala tam iyileşememiş. Kronik astım hastasıymış
Yaktılar seni şekercigim ya Aleykumselam,sen de selam söyle tesbihli yakışıklıyaYok beaa şekercim konu duşı gittim kesin,oysaki +18de ağzımı bilem açmadım corcun selamları var yeni kurbanlar arıyom dedi
Tatlı tatlı sohbet ediyordun halbuki,HanimGülün sucu ne?Bende anlamadım ki,bir anda bulutların üstüne yolladılar konu dışı gittim kesin kim kib yaptıysa artık keleş kesmedi bu seferde yine
Hoş geldin ablam. Zaman senden neler alıp götürmüş. Bu ne hal
Nasıl kıydılar sana
Yaktılar seni şekercigim ya Aleykumselam,sen de selam söyle tesbihli yakışıklıya
Tatlı tatlı sohbet ediyordun halbuki,HanimGülün sucu ne?