- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Tekirdağ sohbeti şifreymiş meger. Bende okuyordum ama aşık atışması gibi egleniyorsunuz sandım, ne bileyimHaberim var canım onlardan,ben farkında olangillerdenim Hak yerini buldu,çok mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekirdağ sohbeti şifreymiş meger. Bende okuyordum ama aşık atışması gibi egleniyorsunuz sandım, ne bileyimHaberim var canım onlardan,ben farkında olangillerdenim Hak yerini buldu,çok mutluyum
Yaşaman mucize dedikce insan bir tuhaf oluyor, çok şükür Allah babanı da size bağışlamışSeni iyi anlıyorum. Aynısı babama da olmuştu, ölümden döndü
Atışa atışa attırıldıTekirdağ sohbeti şifreymiş meger. Bende okuyordum ama aşık atışması gibi egleniyorsunuz sandım, ne bileyim
Ayakta uyuyoz kız, vallaBir sen bir ben anlamamışız kız C A N O
Amin canım.Yaşaman mucize dedikce insan bir tuhaf oluyor, çok şükür Allah babanı da size bağışlamış
Ayakta uyuyoz kız, valla
Gözümüze perde mi inmiş anlamadım
Kurtlar varmış arada,kurnaz tilkiler,ayiklandilarAyakta uyuyoz kız, valla
Gözümüze perde mi inmiş anlamadım
Bence oldu bu sefer,inşallah Ağrım vardı canım,keyfim yoktu hiç,erken uyudum.
Allah bir daha yasatmasin inşallahAmin canım.
Çok şükür ❤
Kurtlar varmış arada,kurnaz tilkiler,ayiklandilar
Jenna oluyordu
Allah kurtarsın senide. İnşallah muvaffak olursun bu seferbenim gözüme kpss indi
Seninkine bilemiyorum ne indi
Allah kurtarsın senide. İnşallah muvaffak olursun bu sefer
En güzeli de o,sessizce ve derinden yol veriliyorzaman zaman oluyorlar
Genelde çok barınamıyorlar buralarda
Ben sevindim ne yalan söylimKurtlar varmış arada,kurnaz tilkiler,ayiklandilar
Ağzından yel alsın sabah sabah ya. Git biran önce doktora ihmal etmeJenna oluyordu
Aslına bakarsan görsel çok iyiydi,niye gerek duydu bilemedim,adrenalin belkiBen sevindim ne yalan söylim
Yoksa çok iddalı bir yarışmacı adayıydı.
Acile gidersem daha kötü,yarın randevum var,sakin bir hastane,bakalımAğzından yel alsın sabah sabah ya. Git biran önce doktora ihmal etme
zaman zaman oluyorlar
Genelde çok barınamıyorlar buralarda
Ne demiş ünlü düşünür zeynep ergül; şeytan eşer kendi düşer!Ben sevindim ne yalan söylim
Yoksa çok iddalı bir yarışmacı adayıydı.