- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Onlar UI oldular:)Hangi akrabası acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar UI oldular:)Hangi akrabası acep
GBT soralimmi arkadaşaArkadaş akrabalarını üye yapmış,oy toplamış:)
Nicki neydi ya bide geçen Pınar labne nin pastasini yapan arkadasmiydiOnlar UI oldular:)
Senin yiyecek ekmeğin pardon labnen varmista ondanO kendi kendine etti
Evet, oyduNicki neydi ya bide geçen Pınar labne nin pastasini yapan arkadasmiydi
Evet o canım:)1 kişi değil 3-5 kişi:)Nicki neydi ya bide geçen Pınar labne nin pastasini yapan arkadasmiydi
Hayırlısı olsun.Senin yiyecek ekmeğin pardon labnen varmista ondan
Biz anlatsak olmazdıMeraktan duramadim
Yalan yok oy sayısını bilmiyorum ama oyumun birini ona vermiştim çok güzel görünüyordu ekmekArkadaş akrabalarını üye yapmış,oy toplamış:)
Ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyorduk halbukiBiz anlatsak olmazdı
Evet olmazmistiBiz anlatsak olmazdı
Tabi ki canım genelde ortaya çıkıyor çok nadir farkedilmiyor:)Yalan yok oy sayısını bilmiyorum ama oyumun birini ona vermiştim çok güzel görünüyordu ekmek
Keşke hakkıyla yarışsaydı.
Böyle hileleri açığa çıkarabilmenize çok sevindim herkes emek verip uğraşıyo
Yaşasın
Hıı hıı tmmHerkesin eline sağlık birbirinden güzel sunumlar Benim oyum 🗳
El açması ıspanaklı kol böreği
ve Patatesli Mantıya
Olan benim 4 oyuma oldu şükür 9 kayıp vardı kaldı 4 koyun sayar gibi sayıyorumEvet olmazmisti
Ekmegin gttigini sonra farkettim, okumaya basladim hemen. Diskalifiye mi olmus, sonrakine mi kalmis diorum bnde
Tekrar bildirim gider merak etmeOlan benim 4 oyuma oldu şükür 9 kayıp vardı kaldı 4 koyun sayar gibi sayıyorum
Katılıyorum ekmek çok iyiydiTabi ki canım genelde ortaya çıkıyor çok nadir farkedilmiyor:)
Yalnacının mumu yatsıya kadar yanarmış :)Ama yazık etti:)Bence ihtiyacı yoktu:)